- 111,603
- 62,828
- 113
Buda gelir la psg cok kullanir.bu arada mariobetde tam senlik bonus var memo al onu cevrimi kolayŞu orandan şuna oynamak saçmalık ama psg geride olduğu için açık oynayacaktır düşünüp korner aldım bakalim
Buda gelir la psg cok kullanir.bu arada mariobetde tam senlik bonus var memo al onu cevrimi kolayŞu orandan şuna oynamak saçmalık ama psg geride olduğu için açık oynayacaktır düşünüp korner aldım bakalim
Eşek değiller ya güzel atiyorlar6 dakika var 159 gelir herhalde essek değillers3
Sal la korner benimSu bitsin takip edelim korneri
Taç korner karistirirsinSal la korner benim
Tm saygi gosterip saliyorum sana kardes.memo kizdi zaten bana uzayayim ben burdanTaç korner karistirirsin
Mantıklı ama Arsenal kompakt iyi kapanıyor ceza sahası alanına girebilirler ins bu esseklerŞu orandan şuna oynamak saçmalık ama psg geride olduğu için açık oynayacaktır düşünüp korner aldım bakalim
Seni severim takıldım benTm saygi gosterip saliyorum sana kardes.memo kizdi zaten bana uzayayim ben burdan
Kaldı 3 kornerMantıklı ama Arsenal kompakt iyi kapanıyor ceza sahası alanına girebilirler ins bu essekler
Yok sen deil bro memo kizdiSeni severim takıldım ben
La aldım sabah sikko bı bonus 200x20 4k ödedi çevrim slotta yapan dedim 50 bet oyuna girdi 500 TL ödedi cop battiBuda gelir la psg cok kullanir.bu arada mariobetde tam senlik bonus var memo al onu cevrimi kolay