- 111,016
- 62,488
- 113
Yine 3 attı namussuzlar
Gordun mu kral yeni mechul kisiyi dün 500 tl icin mesaj kasiyordu sonra birden 500 luk roll sonra bitmeyen 20k lik 30k lik kuponlar 🤣🤣Benim bı ark var sadece alt oynuyor adam daha hiç üst oynadığını görmedim futboldada basketdede alt oynuyor
Canın saolsun memo.tskr eder yine beklerizBurdan dönmez dostlar kusura bakmayın olmadi
O işte bı bit yeniği var ama cozemedim.o yüzden hiç konuya dahil olmadan çıktım.kupin görseli atiyomu onada bakmadimGordun mu kral yeni mechul kisiyi dün 500 tl icin mesaj kasiyordu sonra birden 500 luk roll sonra bitmeyen 20k lik 30k lik kuponlar 🤣🤣
Devam daha burdayizCanın saolsun memo.tskr eder yine bekleriz
Atiyor da paint olabilir 🤣O işte bı bit yeniği var ama cozemedim.o yüzden hiç konuya dahil olmadan çıktım.kupin görseli atiyomu onada bakmadim
Vedalasir gibi konuştun ne bilim benDevam daha burdayiz
Boşver hiç uğrama o konuya.bakdin adam dürüst ondan sonra gidersin konularına ama bnce traş adam.herkeste konusuna gitmis.hayret ettim.Atiyor da paint olabilir 🤣
Bi de gorseli silmis gidip inceleyecektik 🤣Boşver hiç uğrama o konuya.bakdin adam dürüst ondan sonra gidersin konularına ama bnce traş adam.herkeste konusuna gitmis.hayret ettim.