- 10,991
- 2,529
- 113
Serra link varınyaw
Setra mıSerra link varınyaw
limit koyar orası ya etme eylemeSerra link varınyaw
www.setrabet933.comSerra link varınyaw
La ben adamı yeni üye saniyom 10k msji varmış bayağı aktimis Forum Mehmet dolu awk hangisi hangisi karistiyoruz artık ben o yüzden Mehmet ismini kullanmıyorum serdari kullaniyormla mehmet hatırlıyormusun 2 ay önce benden bişey aldın bende diyorum seni nerden cıkarıcam![]()
ahaha cok var ya mehmet diyeLa ben adamı yeni üye saniyom 10k msji varmış bayağı aktimis Forum Mehmet dolu awk hangisi hangisi karistiyoruz artık ben o yüzden Mehmet ismini kullanmıyorum serdari kullaniyorm
şükür benim Onur ismimi seviyorum D :La ben adamı yeni üye saniyom 10k msji varmış bayağı aktimis Forum Mehmet dolu awk hangisi hangisi karistiyoruz artık ben o yüzden Mehmet ismini kullanmıyorum serdari kullaniyorm
Hesabami gecmediArtık setraya bekliyoruz
Beklemedeyiz dostArtık setraya bekliyoruz
bol şanslar dost bizde bekliyoruzArtık setraya bekliyoruz
kolay gelsin kralÇalışıyorum dostlar biraz gecikiyor kusura bakmayin
Kolay gelsinde sen onlara takılma.parayi kaybetme yeter.biz sadece vakit kaybederiz sen para kaybedersinÇalışıyorum dostlar biraz gecikiyor kusura bakmayin
Bende işten eve gidip uyumaya çalışıyorum ama trafik belasına takıldım😃Çalışıyorum dostlar biraz gecikiyor kusura bakmayin
kazasız belasız dostBende işten eve gidip uyumaya çalışıyorum ama trafik belasına takıldım😃