- 113,385
- 63,431
- 113
Site degisiceksen betboxda olabilir orasida taş gibi bakLimit koyuyorlar ama hepsini bastirmiyor ki
Site degisiceksen betboxda olabilir orasida taş gibi bakLimit koyuyorlar ama hepsini bastirmiyor ki
orada öyle bir şey mi var bende değerlendireyim kasa olunca5 stakese yatır reis 4 kod alırsın toplam 3 4 bın tl degerınde sınırsız cekım
kaç yatırıma veriyorlar la👉30×10 bet 45×10 bet 75×10 BET 150×10 5 stakese atarsan alabılecegın kodlar reis
Nasıl alınıyor yatırınca güncel link nedir5 stakese yatır reis 4 kod alırsın toplam 3 4 bın tl degerınde sınırsız cekım
Bak bu 5stakesde taş gibi kayıp bonusu kötü ama hem saglan site hem ödemesi iyi ordada cark var.ayni eski vbet orası must temsilcileri transtele kullanıyor 😁. Hiç Türk yokLimit koyuyorlar ama hepsini bastirmiyor ki
20k yatırıma veriyr hepsini 2k yatirimdan başlanıyor işte 4 kodkaç yatırıma veriyorlar la
Ana sayfada var reklamı ona bas gir inceleNasıl alınıyor yatırınca güncel link nedir
Abi Yeni sitemi orası ilk defa duyuyorumBak bu 5stakesde taş gibi kayıp bonusu kötü ama hem saglan site hem ödemesi iyi ordada cark var.ayni eski vbet orası must temsilcileri transtele kullanıyor 😁. Hiç Türk yok
La sponsor site nasıl bilmiyonuz 😁 gitlr bak takil biraz aynı vbetin ilk hali vbet şimdi cacik olduAbi Yeni sitemi orası ilk defa duyuyorum
5stakes sağlam dost23 k kasa kusirat slotta 3 oldu
çek reisÇekiyorum dostlar bölelim kasayi
Hatta roll etkinliğinde var 3 ayrı limitte para olsa deniycem o roll etkinliginiLa sponsor site nasıl bilmiyonuz 😁 gitlr bak takil biraz aynı vbetin ilk hali vbet şimdi cacik oldu
Aynen aga riske atmaÇekiyorum dostlar bölelim kasayi
Aynen daha mantıklı olur öyleÇekiyorum dostlar bölelim kasayi
Kayıp bonus var mi dostSite degisiceksen betboxda olabilir orasida taş gibi bak