Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Meksika'da Okullar Dünya Kupası ve Sıcaklar Nedeniyle Erken Kapanacak

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,205
91,440
113
1778231439475.png

Meksika'da okulların, FIFA Dünya Kupası ve aşırı sıcaklar nedeniyle 40 gün erken kapanacağı bildirildi.

Meksika Kamu Eğitim Bakanı Mario Delgado, yaptığı açıklamada, bu sezonki ders döneminin 5 Haziran'da sona ereceğini belirtti.

Delgado, yaptığı açıklamada "Bu değişiklik, son günlerde etkili olan olağanüstü sıcak hava dalgasının haziran ve temmuz aylarında da devam edecek olması ve
ülkemizde düzenlenecek Dünya Kupası nedeniyle yapılmıştır." ifadelerini kullandı.

2026 FIFA Dünya Kupası, ABD, Kanada ve Meksika'nın ortak ev sahipliğinde, 11 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.​

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
525
93
Tek merak ettiğim. İspanya milli takımı, devlet başkanının İsrail'e tavrı nedeniyle dogranacak mi, onu merak ediyorum.

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,920
3,451
113
para olcakki gideceksin güney amerikaya 20 lik manitayla o maç senin bu maç benim dünya kupasını iliklerine kadar yaşayacaksın stattdan bet alacaksın off of bu hayaller neden gerçekleşmez ya bu türkiyede

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,369
1,286
113
Stada bak kalayli tencere gibi ,pişer bunda futbolcu taraftar

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,895
1,480
113
Bu ülkede gelen maç turistlerinin güvenliğini nasıl sağlayacaklar acaba adamlar ormana kaçırıp uzuvları kesip yakınlarından fidye istiyor bunlarda dünya kupasını Meksika’ya veriyor irana verselerdi daha güvenli olurdu