- 16,730
- 14,536
- 113
Admin öyle 500 freespinle kandırmazssın bizi nakit bakiye bekliyoruz Görelim Babalığınızı 😂😂Meritleri karıştırmayalım lütfen biz daha yeni açıldık![]()
Admin öyle 500 freespinle kandırmazssın bizi nakit bakiye bekliyoruz Görelim Babalığınızı 😂😂Meritleri karıştırmayalım lütfen biz daha yeni açıldık![]()
Nerde yeni acıldın oynadım site siizn siteniz ne yenisiMeritleri karıştırmayalım lütfen biz daha yeni açıldık![]()
Kendi 1000 TL kızı atıp katlasak sınırsız değil mi çekim kim kimi deniyorFreeSpin kazancı ile çekim talebi oluşturabilmek için, Hesap bakiyesinin minimum 5.000₺ olması ve 1.000₺ yatırım yapılması zorunludur.
Minimum ve Maksimum çekim tutarı: 2.000₺ dir.
FreeSpin kazancının 10 katı kadar çevrim yapılmalıdır.
Çevrim işlemleri sadece slot oyunlarında geçerlidir.
FreeSpinler yalnızca aşağıdaki oyunlarda geçerlidir:
Gates of Olympus ,Sweet Bonanza 500 ADET
FreeSpin değeri: 1₺
2000 TL çekim verdikten sonra yeni yatırım yapmalısınzı min maks çek 2000 tl çünküKendi 1000 TL kızı atıp katlasak sınırsız değil mi çekim kim kimi deniyor
Yeni açıldıysaniz almadan ödemesini bilmelisiniz öncelikle 500 spinden 1k bile cikmayacagi için denemeye gerek yok kendi 1k mizla bildiğimiz siteye devam bir ayrıcalık goremedikMeritleri karıştırmayalım lütfen biz daha yeni açıldık![]()
Yok ya knk yeni falan değil bu siteYeni açıldıysaniz almadan ödemesini bilmelisiniz öncelikle 500 spinden 1k bile cikmayacagi için denemeye gerek yok kendi 1k mizla bildiğimiz siteye devam bir ayrıcalık goremedik
sms kod gelmiyor üye olamıyorumMeritleri karıştırmayalım lütfen biz daha yeni açıldık![]()
KesinlikleŞartları saçma olmasa yazardı bilerek yazmamış zaten 😂
Geçmiş olsun akrabaBu site sevgiler günü bonusundan cıkan 14 k ödemedi ip bahanesiyle
Saol akraba tam tokatçı site yolacak adam arıyolar dikkat edinGeçmiş olsun akraba
Ben merit Pelit kükürt tarzı sitelerden oynamıyorum. Sende oynama akrabaSaol akraba tam tokatçı site yolacak adam arıyolar dikkat edin
Valla dogru diyorsun isminde hayr yokk ztnBen merit Pelit kükürt tarzı sitelerden oynamıyorum. Sende oynama akraba
Global 1-2 site hariç, redlane altyapısını tek geçerim gerçekten.Meritleri karıştırmayalım lütfen biz daha yeni açıldık![]()
Saçma sapan konuşma, dün forumdan arkadaşın 40k dolarını sorunsuz ödediler, redlane altyapısını çöp betcolar ile karıştırma dostum. Bilgi sahibi olmadığın site hakkında yorum yapma benceSaol akraba tam tokatçı site yolacak adam arıyolar dikkat edin
10 bin yap 500 yatır 1000 çektir kesinn🔔#MeritPremium ' da DENEME Bonusu !
💎500 Fs ile Ödülün tadını çıkart ,
🔥Yeni üye olan herkese Deneme Bonusu #MeritPremium ' dan Hediye !
🛡 Kendini Premium Hissedenlerin Tek Adresi #MeritPremium !
🔗 GÜNCEL GİRİŞ ADRESİMİZ https://fstpy.cc/r/forum29
O zmaan daha sıkınti adamların hiç olmazsa kasasii var 😂😂Meritleri karıştırmayalım lütfen biz daha yeni açıldık![]()
Yok yok biz karistirmayiz merak etmeyin.Meritleri karıştırmayalım lütfen biz daha yeni açıldık![]()