- 593
- 245
- 43
Forma orjinalse 3 k verelimgeçen hafya aramışlardı bugün kargo geldi galatasarayı seçerseniz osimhen box gelecek dediler o yüzden seçmiştim normalde fenerliyim nerde satabilirim bunu Ekli dosyayı görüntüle 965539
Forma orjinalse 3 k verelimgeçen hafya aramışlardı bugün kargo geldi galatasarayı seçerseniz osimhen box gelecek dediler o yüzden seçmiştim normalde fenerliyim nerde satabilirim bunu Ekli dosyayı görüntüle 965539
Holosko+ bir miktar para veririm formaya.Forma orjinalse 3 k verelim
Orijinaldir niye adamlar çakma göndersin ayrıca çakmasını nereden bulacaklarorj değildir bu
Haklısın formanizin ederi o kadar100 lira vereyim
Kral eğer orijinalse antrenmanlara git imzalatmaya çalış daha pahalı olur bazen antrenmanları tesislerde açık yapıyorlargeçen hafya aramışlardı bugün kargo geldi galatasarayı seçerseniz osimhen box gelecek dediler o yüzden seçmiştim normalde fenerliyim nerde satabilirim bunu Ekli dosyayı görüntüle 965539
noldu para mı kaybettin bu sinir ne ters ilişki çocuğu seni ilgilendiren bi durum mu var ister alırım ister almamYamyam. fenerliysen almayıp Cimbomlu birisine devretseydin. Bide Utanmadan nerede satabilirim diyorsun bu kadar ucuz insan mısın.
Haklıysan bile küfür ederek haksız duruma düştün.noldu para mı kaybettin bu sinir ne ters ilişki çocuğu seni ilgilendiren bi durum mu var ister alırım ister almam
küfür mü var burdaHaklıysan bile küfür ederek haksız duruma düştün.
Ters ilişki çocuğu ne demek?küfür mü var burda
@GolcümetinTers ilişki çocuğu ne demek?
Ulan sana çıksa kargocuya skso çekerdin 100 liraya sana satayım diye utanmadın mı şu yorumu yapmaya hayır kurumumu lan bura yok başkasına devretseydı sana oksijen veren ağacın skyım k bakma daYamyam. fenerliysen almayıp Cimbomlu birisine devretseydin. Bide Utanmadan nerede satabilirim diyorsun bu kadar ucuz insan mısın.