Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Meritwin Deneme Bonusu

Aras07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
152
43
Bonustan faydalanabilmeni için telegram kanalımızı buradan takip etmelisiniz. Ardından Hesabım > Bonus Alanı > Promosyon Kodu alanından şu kod ile aktif edebilirsiniz : MERITWINDEYIZ bey degeri 6 TL den 50 fs
Deneme bonusu Pragmatic Play sağlayıcısının Gates Of Olympus, Sugar rush ve Starlight Princess oyunlarında geçerlidir. Deneme Bonusu ile 1000 TL ye ulaştıktan sonra 1000 TL yatırım sağlayıp 1 katı kadar ana para cevriminden sonra 2000 TL çekim yapabilirsiniz.
Freespinler bittikten sonra aynı oyundan devam etmeniz ve freespin satın al özelliğini kullanmamanız gerekmedir.
1000 TL ye ulaşmadan veya genel kural ihlali yapan üyelerin verilen çekim talepleri sistem tarafından otomatik olarak redlenir ve var olan bakiyeniz silinir.
2FA (2 Adımlı Giriş) özelliğinin hesabınızda aktif olması gerekir.
LİMİTE ULASİP YATİRİM YAPTİM CEKİM TALEBİ VERDİM ODEME GELİNCE BURDAN BİLDİRİRİM.
NOT: CEKİM GELDİ 10 DK İCİNDE GONDERDİLER

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

emin2669

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
129
43
1000 tl yatırıcam ana parayı 1 kat çeviricem 2000 tlden 1000 e düştüğünde 2000 çekemiyeceğim gaza gelip spin almaya devam edicem ve kaybedicem sonra gelip sana sövücem olur mu

Blancø

𓃮
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,488
113
1000 tl yatırıcam ana parayı 1 kat çeviricem 2000 tlden 1000 e düştüğünde 2000 çekemiyeceğim gaza gelip spin almaya devam edicem ve kaybedicem sonra gelip sana sövücem olur mu
Olur valla güzel plan

fthozdil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,332
359
83
Geçen gün çektim ben 10dk fln sürmedi ödemişti

Aras07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
152
43
İşte sizin gibi çoluk çocuk boş boş konuşuyor diye bonus paylasmak istemiyorum. Arada diğer düzgün insanlara yazık oluyor. Beynin olsaydı bakiyeyi 2k yapamadan yatırım işine girmezsin zaten ilk önce deneme bakiyesiyle bı zorla 2k oluyorsa veya 1800 civarli olur ondan sonra yatırım yaparsın ama parani çevirir çekersin ama beyin calismayinca hemen küfür ederim falan fistan tabi karşımda değilsin edersin karşı karşıya gelsek sana telefonu yediririm bir daha da kimseye küfür etmeyi aklından bile geciremezsin.

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,045
464
83
şu yatırımlı deneme bonusu kadar saçma bir şey yok.ulan adamın parası olsa gelip senin sitene niye yatırsın.gider kendi parasıyla oynadığı siteden zaten oynar.

Aras07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
152
43
şu yatırımlı deneme bonusu kadar saçma bir şey yok.ulan adamın parası olsa gelip senin sitene niye yatırsın.gider kendi parasıyla oynadığı siteden zaten oynar.
Bak şimdi kral para yatır sonra Bonus al diyorsa sıkıntı ama kazandıktan sonra yatır direk Çek veya 1 kat çevir Çek diyorsa site kendini piyasada tutmak için nakit akışı sağlıyor onun için istiyor yatırımı ha burda bakiye 1000 TL oldu diye yatırım yapmak mantıksız bakiyeyi zorlayacaksin 2k oluyorsa öyle yatircaksin olmadan yatırıp da kaybedersen sıkıntı işte.

Esse1929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,067
479
83
Bu Merit grubuna baskın yapıp aldılar üye falan olmayın

Esse1929

Tanınmış üye