- 6,790
- 2,718
- 113
39 yemee
Kardeşim çok agresifsinBegenmeyen almaz kardesım 300 ıcın burda sabahlıyorduk artık begenmıyolar
Bence gülerwk yazdı bunuKardeşim çok agresifsin
Ulan 5 k benı fena bozdu korkuyorum 10 k olsa neler yaparımKardeşim çok agresifsin
Düşme dost düşmela 100 bile atan yokmendil satarak gecimimi sagliyorum 😂
Dost şimdi alıcı ayarlarını sonuna kadar aç beni iyi dinle kiminle ne husumetin var bilmiyorum ama gerçeklerden bahsedelim biraz.ben kasam varken adam kayirmiyorum ama şuan herkes adam kayiriyor ayni adama 10 kere atiliyor tuhaf sinyalin kralini yapiyorum ama iplenmiyorum fark etmez ama ben kazandigim zaman sinyal dm yapani keskin nisanciyla vururum.
Ahmetım onu bunu bırakta o gece o kombıne nasıl 2.79 orandı onu anlat puahahBence gülerwk yazdı bunu
Hep en düşük baremlerden aldım garanti olsun 2 kişi tok uyusun dedim...Ahmetım onu bunu bırakta o gece o kombıne nasıl 2.79 orandı onu anlat puahah
Olmadı mı hala 10 k sürekli sponsor buluyon gs yi geçtinUlan 5 k benı fena bozdu korkuyorum 10 k olsa neler yaparım
6 secım hepsı 1.25 olsa doğru ozamanHep en düşük baremlerden aldım garanti olsun 2 kişi tok uyusun dedim...
Dagıtmasam 25 k olmustumOlmadı mı hala 10 k sürekli sponsor buluyon gs yi geçtin
valllahi bu dediklerinin hepsini yaşadim. ben param oldugu zaman tamda suanki gibi duruma dusunce birileri gorsun diye dagitim yaparim ama kimse gormuyor nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum herneyse ya iyi aksmlar takmiyorum kendi imkanlarimla yukselmeye calisicam kimseden beklentim kalmadi. gorsrzDost şimdi alıcı ayarlarını sonuna kadar aç beni iyi dinle kiminle ne husumetin var bilmiyorum ama gerçeklerden bahsedelim biraz.
Birine borç mu verdin veya roll mü açtırdın konu takibi olmadan da o adam iyi kazanmasına rağmen geri dönüş yapmadı sana.
Konu takibi yaptın da es mi geçildin,
İsteyen istediğine konu dışı roll actirabilir ne var bunda
Niye bu kadar gergin ve sinirlisin
Parıs salar son 2 dk yatarız@Metings1905 arka sevmelerde parisin ev sahibine yapıyor olduğu tecavüzü mü izliyon😁