- 42,774
- 43,999
- 113
Moral önemli dostHiç sorma tövbe estağfurullah sma hastası çocuğu için para toplayan bi adam gece kulubünde parayı yerken yakalandı ya aynı o hesap
Moral önemli dostHiç sorma tövbe estağfurullah sma hastası çocuğu için para toplayan bi adam gece kulubünde parayı yerken yakalandı ya aynı o hesap
bi zahmet kesin geç bile kaldınız olm valla bakMuhabbeti kestim onunla 🤣
Dostum malbora nerede kaç gündür görünmüyorBi de isim vermicem sen net bilirsin salçalı ekmek var
olum sanada geçen ne kuruldum yaMoral önemli dost
Sigaraya zam gelince başkan tepki olsun diye banladıDostum malbora nerede kaç gündür görünmüyor
En azından haber vermiş adam adam hahahahahMetin uyumus beyler özelden yazdi
Uyuyan adam dm den nasılsın yaziyor kiMetin uyumus beyler özelden yazdi
Keşke bizide uyku tutsaMetin uyumus beyler özelden yazdi
Yavaş yavaş zekan gelişiyo laSigaraya zam gelince başkan tepki olsun diye banladı
Uyur yazarUyuyan adam dm den nasılsın yaziyor ki
Cidden banlandı mıSigaraya zam gelince başkan tepki olsun diye banladı
Naptık yine ak anlat bakalım dostolum sanada geçen ne kuruldum ya
Bu yorumun beni çok mutlu etti şu an ağlıyorumYavaş yavaş zekan gelişiyo la
Yok be dostum adamın tek hayatı forum değil reel hayatta işleri vardırCidden banlandı mı
Tigrabet'e 18k para domalmışım konuya gelip stand up yapıyon taşşak yapıyon bize dolandıran adamın ibanı olsan bu kadar eğlenmezsin lan gsdfgsdNaptık yine ak anlat bakalım dost
Yemin ederim sende zenci gırtlağı varYok be dostum adamın tek hayatı forum değil reel hayatta işleri vardır
7/24 burda olan adamın bir anda özel hayatı aklına gelmişYok be dostum adamın tek hayatı forum değil reel hayatta işleri vardır
GSDAOPIKFASDOPJGDSPDJGSODJGSDOJGSKJGBSDOPJGSOFSDKGKSDGKLSDPKGSDKGSDYemin ederim sende zenci gırtlağı var