- 3,322
- 4,130
- 113
Caliyi etikleyek bakalım uyusu mu😅Maliz işte
Caliyi etikleyek bakalım uyusu mu😅Maliz işte
HazırızMaclardan hayır gelmedi cumartesi jojobet turnuvayı başarılı olalım olmaz mı aynı masada oluruz gene @Metings1905
Bu hafta mutlaka biseyler yaparız holiganbet 250k ciksrmid ödülu kişi sayisida 400 kişi ödül alabiliyorHazırız
Bu jojonun texstan farkı ne laHazırız
JoJo omoha poker 4 kart elinde eğer texasi iyi biliyorsan holigan Texas turnuvası açıyorBu jojonun texstan farkı ne la
Jojodaki elinde 5 kart oluyor yerden 3 kart alabiliyon Teksas ise elinde 2 kar oluyor yerden 3 kart alabiliyon jojodaki her kesin eli iyi herkes kazanabilir ama Teksas holihanbette öyle değil Teksas daha iyiBu jojonun texstan farkı ne la
Bir ben çözemedim şu oyunhJojodaki elinde 5 kart oluyor yerden 3 kart alabiliyon Teksas ise elinde 2 kar oluyor yerden 3 kart alabiliyon jojodaki her kesin eli iyi herkes kazanabilir ama Teksas holihanbette öyle değil Teksas daha iyi
Sağol dostumJojodaki elinde 5 kart oluyor yerden 3 kart alabiliyon Teksas ise elinde 2 kar oluyor yerden 3 kart alabiliyon jojodaki her kesin eli iyi herkes kazanabilir ama Teksas holihanbette öyle değil Teksas daha iyi
Boş iş dostum burda bizim pokerden anlayan arkadaslar herhafta birinci olcagım diyor turnuva baslayıncada ilk elden paket, tek nefeste üsttüste 10 posta atarım iddiasına benziyor buda hep fos cıkıyorBir ben çözemedim şu oyunh
Yok la ben bile yeni çözdüm geçen hafta 322 oldumBoş iş dostum burda bizim pokerden anlayan arkadaslar herhafta birinci olcagım diyor turnuva baslayıncada ilk elden paket, tek nefeste üsttüste 10 posta atarım iddiasına benziyor buda hep fos cıkıyor![]()
Bu haftada ödül ilk 30 a ama sonraki hafta holi ilk 400 kişiye odul verecek ordan birçok kişi ekmek yerYok la ben bile yeni çözdüm geçen hafta 322 oldum
Dost bende bilmiyordum playstore dem megahit poker var indir oyna çok çabuk öğrenirsin orda herşeyi anlatiyorBir ben çözemedim şu oyunh
Simdiye kadr öyle bir sikayet olmadıBen dahil 7 hesap gireceğim ama aynı ip derler mi laptob aynı wifi vs
Everymatrix siteleri ip bahaneleri uretmiyorlar ve demiyorlar basit siteler o muhabetti yapar encokta betcolar yapiorBen dahil 7 hesap gireceğim ama aynı ip derler mi laptob aynı wifi vs