- 4,127
- 1,989
- 113
Son adım demişti ya gol sonrası konu kilit dedi@Metings1905 tamam mı devam mı
Son adım demişti ya gol sonrası konu kilit dedi@Metings1905 tamam mı devam mı
Tamam dostum herkese tskler dm den ulasıcaz@Metings1905 tamam mı devam mı
Görmedim öyle yazdığınıSon adım demişti ya gol sonrası konu kilit dedi
Tebrikler kazancın bol olsunTamam dostum herkese tskler dm den ulasıcaz
1 kişiye dm atarım yazdı bakalım 6 yıldır ilk defa forumdan bir ödüle yakınım 😂😂Görmedim öyle yazdığını
Hayırlısı 😂😂1 kişiye dm atarım yazdı bakalım 6 yıldır ilk defa forumdan bir ödüle yakınım 😂😂
Won be won 1877den beri burdayızTamam dostum herkese tskler dm den ulasıcaz
Kardssım 6 yıldır gercekten kımse odul atmadımı1 kişiye dm atarım yazdı bakalım 6 yıldır ilk defa forumdan bir ödüle yakınım 😂😂
Valla atmadı kanka 😊Kardssım 6 yıldır gercekten kımse odul atmadımı
Guzelde kazanıyorsun oysa sorgulamak gıbı algılama bu kazanclardan verdıklerın gerı donmesı lazım yoksa nerde vefaValla atmadı kanka 😊
2 gün önce 50k kaybettik burada konu açtım görmüşsündür belki hep tek sayıdan gitti senin ilk kupon gibi
Aynen işte 2 gün önce 50k gitti slottan aldığım burada konu açmıştımGuzelde kazanıyorsun oysa sorgulamak gıbı algılama bu kazanclardan verdıklerın gerı donmesı lazım yoksa nerde vefa
Öyle zaten herkes grup olmuş kim kime daha yakinsa ona gönderiyor bende ilk defa roll takip ettimRol yapanlar hep tanıdıklarına muhabbeti olduklarına ödül gönderiyor ben pek yazmam forumda mesaj
Tamam kac kısıye ulastın o gun 50k aldıgında 6 senedır tek kısı nasıl ulasmaz aklım almıyor dostum kımseye gunaydın da mı demedınAynen işte 2 gün önce 50k gitti slottan aldığım burada konu açmıştım
Günaydın dostumTamam kac kısıye ulastın o gun 50k aldıgında 6 senedır tek kısı nasıl ulasmaz aklım almıyor dostum kımseye gunaydın da mı demedın
Gunaydınn dostumGünaydın dostum
Kanka biletten çektim burada 3 defa rol konusu açtım örnek kasa 20k hedef 60k 20 kişiye 500₺ falan diye ama işte sıkıntı burdaki rol hiç başarılı olmadı ne dağıtım yapabildim nede birine ödül atsın diye yalakalıkTamam kac kısıye ulastın o gun 50k aldıgında 6 senedır tek kısı nasıl ulasmaz aklım almıyor dostum kımseye gunaydın da mı demedın
Barrios nerde uyuttun mu onuGunaydınn dostum
Gordun 1 sayıdan gıttık 2 gol son sanıye geldı keske parca parca vursaydınKanka biletten çektim burada 3 defa rol konusu açtım örnek kasa 20k hedef 60k 20 kişiye 500₺ falan diye ama işte sıkıntı burdaki rol hiç başarılı olmadı ne dağıtım yapabildim nede birine ödül atsın diye yalakalık