Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Metings1905 / Kasa 1k + 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,007
16,223
113
Kanka biletten çektim burada 3 defa rol konusu açtım örnek kasa 20k hedef 60k 20 kişiye 500₺ falan diye ama işte sıkıntı burdaki rol hiç başarılı olmadı ne dağıtım yapabildim nede birine ödül atsın diye yalakalık
Biletten çektiğin para ile direkt 3 4 kişiye dağıtım yapacaktın kardeşim 50 k nın hepsini kaybedersen olmaz biraz başkasının Kaybetmesine de fırsat tanıyacaktın. Biz rolümüz kaybetse de dağıtım yapıyoruz. Verdiğin sürece elbet birileri seni de görür.

ultrAslan1905

Galatasaray 🟨🟥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,160
2,006
113
Biletten çektiğin para ile direkt 3 4 kişiye dağıtım yapacaktın kardeşim 50 k nın hepsini kaybedersen olmaz biraz başkasının Kaybetmesine de fırsat tanıyacaktın. Biz rolümüz kaybetse de dağıtım yapıyoruz. Verdiğin sürece elbet birileri seni de görür.
Kardeşim biletten gelen 30k nın 1 kat çevrim şartı vardı onu kaybettim virüsbet ertesi gün kayıp freebeti ekledi 5k onu 9k yaptık sonra slotta 50k oldu sonra kupon yaptım konu açtım işte ben öyle 2-3 kişiye ödül verme taraftarı değilim 15 kişi takip ediyor herkes ödül alsın istiyorum olay bu

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,007
16,223
113
Kardeşim biletten gelen 30k nın 1 kat çevrim şartı vardı onu kaybettim virüsbet ertesi gün kayıp freebeti ekledi 5k onu 9k yaptık sonra slotta 50k oldu sonra kupon yaptım konu açtım işte ben öyle 2-3 kişiye ödül verme taraftarı değilim 15 kişi takip ediyor herkes ödül alsın istiyorum olay bu
50 k dan zaten 10 kişi 500 atabilrdin direkt taraftarı olduğun şeyi yapamadıktan sonra taraftarı olmadığın şeyi yapmak daha iyi. Neyse bol şans dostum.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,007
16,223
113
Geçen nora benim 8 küsür paramı sildi anaparaya düşürdü. Freebet ile anaparayı farklı kuponlara oynadım ikisi de geldi. Sonra anaparaya geçen kazanç ile freebetin içindeki maçı tekrar oynamışım yasakmış. Sildi şerefsizler. İlk kuponlar aynı olmaz dersin anlarım ama ilk kuponlar zaten birbirinden farklı maçlardı daha sonra anaparaya geçen bakiye ile istediğimi oynarım sana ne. Silmek için bahane aradılar

ultrAslan1905

Galatasaray 🟨🟥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,160
2,006
113
Geçen nora benim 8 küsür paramı sildi anaparaya düşürdü. Freebet ile anaparayı farklı kuponlara oynadım ikisi de geldi. Sonra anaparaya geçen kazanç ile freebetin içindeki maçı tekrar oynamışım yasakmış. Sildi şerefsizler. İlk kuponlar aynı olmaz dersin anlarım ama ilk kuponlar zaten birbirinden farklı maçlardı daha sonra anaparaya geçen bakiye ile istediğimi oynarım sana ne. Silmek için bahane aradılar
Nora da şikayet çok

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,380
3,699
113
Aynı şeyi bende yaşadım 13 ki sildi gerekcesi anaparayla NBA üst oynamıştım .bahaneye bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...