- 21,859
- 17,917
- 113
Metin hocam Bol şanslar beni canından çok seversin bilirim.
Borclancaz he yineMetini tanımıyorsun 300 du 500 e tamamladık onu
Suan 375 gıbıMetini tanımıyorsun 300 du 500 e tamamladık onu
Suan 375 gıbıMetini tanımıyorsun 300 du 500 e tamamladık onu
Hadi gönder yiğidim sayalım boşluktaSuan 375 gıbı
Hocam hosgeldinMetin hocam Bol şanslar beni canından çok seversin bilirim.
CanımsknMetin hocam Bol şanslar beni canından çok seversin bilirim.
Hosbulduk dost sen de selam vermezsen kimsenin Arif Efendiyi şeyine salladığı yok.Hocam hosgeldin
SelammmmmmmmlarrrHosbulduk dost sen de selam vermezsen kimsenin Arif Efendiyi şeyine salladığı yok.
İşte bi ihlaslı mümin daha. Ve aleykümselam rahmetullahi ve berekatühüSelammmmmmmmlarrr
Essehü enla ilaheillallah ve eşşehü enne muhammeden abdühü ve resuluhu kimlerin okumasına vesile oldukİşte bi ihlaslı mümin daha. Ve aleykümselam rahmetullahi ve berekatühü
Bu mesaji 40 kisiye gonder bir dilegin kabul olsunEssehü enla ilaheillallah ve eşşehü enne muhammeden abdühü ve resuluhu kimlerin okumasına vesile olduk
1 kişiye gönderip 40 dileğimin kabul olması varmış diğer taraftaBu mesaji 40 kisiye gonder bir dilegin kabul olsun
Celal Şengör bunu beğendiEssehü enla ilaheillallah ve eşşehü enne muhammeden abdühü ve resuluhu kimlerin okumasına vesile olduk
Hristiyanlikta daha iyi promolar var diyosun1 kişiye gönderip 40 dileğimin kabul olması varmış diğer tarafta
Ölüm anında iman edeceğine eminim hdhdhCelal Şengör bunu beğendi
Jahshshshhshshschshs güncellemeleri takip ediyorum diyeyim dinden çıkmadanHristiyanlikta daha iyi promolar var diyosun