- 49,189
- 37,434
- 113
Her yer dana ınektır bıde ınek bokuSizin köyde nusret mi var skdkkddkmemdjsksjskwkejdkskskdkdkekwkskjdejekejd
Her yer dana ınektır bıde ınek bokuSizin köyde nusret mi var skdkkddkmemdjsksjskwkejdkskskdkdkekwkskjdejekejd
Iban bırak sende@shellaac kayip
makina uyumaz artıkIban bırak sende
Kardeşim Balıkesir akçay yazar mısın denize sıfır oturuyoruz biz sensin köylüSizin köyde nusret mi var skdkkddkmemdjsksjskwkejdkskskdkdkekwkskjdejekejd
Balıkesırın cılgın eseklerı youtubeKardeşim Balıkesir akçay yazar mısın denize sıfır oturuyoruz biz sensin köylü
TamamIban bırak sende
Tatil yerimiz hazir seneye oglani alip gelcemKardeşim Balıkesir akçay yazar mısın denize sıfır oturuyoruz biz sensin köylü
Kaldırıldı kardeşim çok şikayet gelmiş bizi çekemeyen Çanakkale lilerdenBalıkesırın cılgın eseklerı youtube
Az önce kızla formasına iddiaya girdim baktım formalara 5 bin falan diyor aq ateşi olmayan adam böyle bir hata yapar mıLan nerde dedin hastayım diye görmedim yatiyom diyince hasta misin dedik
niye uyumiyim para yok lol oynuyom huzurlucamakina uyumaz artık
Valla ev var kanka gel buyurTatil yerimiz hazir seneye oglani alip gelcem
Hayirli olsun kardeşim sonu düğün olsunAz önce kızla formasına iddiaya girdim baktım formalara 5 bin falan diyor aq ateşi olmayan adam böyle bir hata yapar mı
adam fenerli kazanma ihtimali yok mecbur alacakAz önce kızla formasına iddiaya girdim baktım formalara 5 bin falan diyor aq ateşi olmayan adam böyle bir hata yapar mı
şu lolu hiç oynamadım hayatımdaniye uyumiyim para yok lol oynuyom huzurluca
gerçi gece 5 gibi kardeşim okul gezisine gidecek onu bırakacağım otobüse
onu bekliyorum
👆Iban bırak sende
Cok bisey kaybetmedin kardesimşu lolu hiç oynamadım hayatımda
Sende ıban bırak cok guzellıgın oldu
oynama kanka çok kötüşu lolu hiç oynamadım hayatımda
benim belki 10 bin saat lolüm vardır tüm hesaplarım dahilşu lolu hiç oynamadım hayatımda
101 okey plus dışında oyun yok telefondaCok bisey kaybetmedin kardesim