- 8,888
- 5,717
- 113
101, batak yeterli kardesim. Bravo101 okey plus dışında oyun yok telefonda
101, batak yeterli kardesim. Bravo101 okey plus dışında oyun yok telefonda
çevremde var deli gibi oynayan dışardan bize çocuk oyunu gibi geliyor en azından banabenim belki 10 bin saat lolüm vardır tüm hesaplarım dahil
para olmayınca uyku da tutmuyor
gerçi senelerdir hep aynı bahane bırakamadık bir türlü
baktımda batakta varmış çoktandır girmiyorum bi çiz diyim101, batak yeterli kardesim. Bravo
Ya kardeşim kaç kilosun söylesene101, batak yeterli kardesim. Bravo
Erken daha kanka bakalım nasip kısmetHayirli olsun kardeşim sonu düğün olsun
10000 saat oynadındaa eline ne geçti e sporcumu oldun şimdibenim belki 10 bin saat lolüm vardır tüm hesaplarım dahil
para olmayınca uyku da tutmuyor
gerçi senelerdir hep aynı bahane bırakamadık bir türlü
Arenada bizim daha çok galibiyetimiz var kankaadam fenerli kazanma ihtimali yok mecbur alacak
Bagirsaklarimda sorun var cok fazla calisiyo tedavi goruyorum 2 senede 18 kilo verdimYa kardeşim kaç kilosun söylesene
olsunbiz sizi 6-0 yendik gibi olduArenada bizim daha çok galibiyetimiz var kanka
aram atıyorum zaten rankedın tadı kaçtıçevremde var deli gibi oynayan dışardan bize çocuk oyunu gibi geliyor en azından bana
aram kim biri miaram atıyorum zaten rankedın tadı kaçtı
Bende sorun var da söyleyememBagirsaklarimda sorun var cok fazla calisiyo tedavi goruyorum 2 senede 18 kilo verdim
Arenada daha cok galibiyet sampiyonu fenerimi tebrik ederizolsunbiz sizi 6-0 yendik gibi oldu
Alakayı anlamadım ama sen öyle diyorsan öyle olsunolsunbiz sizi 6-0 yendik gibi oldu
doğru söyle meto gece gece üzme biziSende ıban bırak cok guzellıgın oldu
top bot laneler yok 1 lane var gibi düşün üç yerine tek koridor kısacaaram kim biri mi
Kardes cok guzellıgın oldu kısmı dogrumu sencedoğru söyle meto gece gece üzme bizi
dayı ne anlatıyon ben hiç oynamadımtop bot laneler yok 1 lane var gibi düşün üç yerine tek koridor kısaca
değil tabikiKardes cok guzellıgın oldu kısmı dogrumu sence