- 1,268
- 664
- 113
Onlybetten 3 milyon vurdum 450 binini ödediler sponsor siteydi o sıralar vursan da ödemiyprilla ki senin kazanman gerekmiyor
yok mu bi 300 500k vuran
Onlybetten 3 milyon vurdum 450 binini ödediler sponsor siteydi o sıralar vursan da ödemiyprilla ki senin kazanman gerekmiyor
yok mu bi 300 500k vuran
@Fterim1905 500k max almış diyorlarDostlar da hareket yok bu sıralar bitiğiz 1500 tl paramız yok heralde onu da yarın alkol alırım yeni yasımızı Murat Kekili dinleyerek karşılarız
500k vursam güzel olurdu be@Fterim1905 500k max almış diyorlar
max win haberlerini sağlam kaynaklardan alıyoruz kıvırma500k vursam güzel olurdu be
En son max 1 yıl önce almıştımmax win haberlerini sağlam kaynaklardan alıyoruz kıvırma
Alır o şansını açtırdı travestiler sokağında @Fterim1905 selamlar kardeşim@Fterim1905 500k max almış diyorlar
ben hayatımda daha dedede max almadım desemEn son max 1 yıl önce almıştım
Keşke 3 max alacağıma senin kadar kazanç almış olsaydımben hayatımda daha dedede max almadım desem
çok mu absürt olur
Mutlu yıllar kardeşim sen de şansını açtırmak istiyorsan whatsapptan konum atayımAlır o şansını açtırdı travestiler sokağında @Fterim1905 selamlar kardeşim
henüz bir şey kazanmadık foncuKeşke 3 max alacağıma senin kadar kazanç almış olsaydım
Uyar kardeşim bu saatten sonra sex olsun bizi s*ler farketmez yeter ki sex olsunMutlu yıllar kardeşim sen de şansını açtırmak istiyorsan whatsapptan konum atayım
Senin tek hatan vaybankanın forum temsilcisi olmamanhenüz bir şey kazanmadık foncu
elbet bir gün bizde kazanırız
vaybank el değiştirdi isviçre şubesini de açtıSenin tek hatan vaybankanın forum temsilcisi olmaman
Kardeşim Stephan Hawking ile tek farkımız o bakir öldü biz hâlâ yaşıyoruzUyar kardeşim bu saatten sonra sex olsun bizi s*ler farketmez yeter ki sex olsun
Acayip yakışırdı yalnız. Lavukların ücretsiz tanıtımını yapan adam bi de para alsaydı ne biçim tanıtım yapardın o şevklevaybank el değiştirdi isviçre şubesini de açtı
Nasıl bakir bi profesörün karısı bunla aldatmıştı kocasını kardeşim ayıptır sorması Polonya marsta mıKardeşim Stephan Hawking ile tek farkımız o bakir öldü biz hâlâ yaşıyoruz
Karı nasıl muamele yaptıysa adam felç oldu kardeşimNasıl bakir bi profesörün karısı bunla aldatmıştı kocasını kardeşim ayıptır sorması Polonya marsta mı
globalleştirme çalışmalarımız devam ediyorAcayip yakışırdı yalnız. Lavukların ücretsiz tanıtımını yapan adam bi de para alsaydı ne biçim tanıtım yapardın o şevkle
Çevir egt kardeşim boşver sen garibanlara cevap yetiştirmeyiKarı nasıl muamele yaptıysa adam felç oldu kardeşim