- 28,087
- 13,460
- 113
kral keşke arkadaşa gönderseydin adimizi çıkarırlar sonra ahahahha@Hamzaxaslan @YoXuL ödüller yollandı
kral keşke arkadaşa gönderseydin adimizi çıkarırlar sonra ahahahha@Hamzaxaslan @YoXuL ödüller yollandı
Bıtanesı var kupon atıyorum kadro sayıyor boz dıye resmenSal dostum itinayla bozdurulur bozumcu burda 😂
içeride bileForuma atmayinca kuponlar Ekli dosyayı görüntüle 676105
Reıs adamdan payfıx alıp atabılırsın o para senın istediğini yapabılırsın 😀😀kral keşke arkadaşa gönderseydin adimizi çıkarırlar sonra ahahahha
Hemde yunan ligi way anasını görde inanmaForuma atmayinca kuponlar Ekli dosyayı görüntüle 676105
gerek yok diyor zaten kesinti yapmış bende ona atarım kesinti yapar değeri kalmaz iki üç kupon yaparım gelirse kazanç gönderim yaparım ben onaReıs adamdan payfıx alıp atabılırsın o para senın istediğini yapabılırsın 😀😀
Ne kadar paramız var sımdı kankamForuma atmayinca kuponlar Ekli dosyayı görüntüle 676105
Aga 2 sayi vardi onu bile bekledim artik risk yokiçeride bile
Uza embiidNe kadar paramız var sımdı kankam
Tripler cok cok yuzdeliydi ama mac baslangicindan belliydi ucacagiHemde yunan ligi way anasını görde inanma
Bunun 100 ıptalUza embiid
Ptr ye at laBunun 100 ıptal
Bizim kırmızı yanmadı 💌😄Bunun 100 ıptal
@Ptr2888 ters bşey soylesene iptal yapak senide 😀😀Ptr ye at la
Dm acık benım ihtiyacı olan payfıx atar kesıntılı sekılde alır 100 u 😀😀Bizim kırmızı yanmadı 💌😄
@Ptr2888 200 sen at 200 de ben roll yapsin laDm acık benım ihtiyacı olan payfıx atar kesıntılı sekılde alır 100 u 😀😀
Kazanırsa 400 400 alırız ama@Ptr2888 200 sen at 200 de ben roll yapsin la
Duruma gore cokeriz puhahahKazanırsa 400 400 alırız ama
Agam elleri yere koydum ben 😂Kazanırsa 400 400 alırız ama