- 3,920
- 2,058
- 113
Şehir neresi burasıda çok soğuk kombi yaniyoda banamisin demiyobro sız devam edın 10 dk gelıyomkombi calısmıyor ev buz gibi
Şehir neresi burasıda çok soğuk kombi yaniyoda banamisin demiyobro sız devam edın 10 dk gelıyomkombi calısmıyor ev buz gibi
buzz buzzz ustam mesaj atarmisinbro sız devam edın 10 dk gelıyomkombi calısmıyor ev buz gibi
kardes ben sana 350 tl attım nasıl atmayım zıraaat bankasınaAtmadı daha
Valla gelmedikardes ben sana 350 tl attım nasıl atmayım zıraaat bankasına![]()
Memleket yoğun bir kar yağışı altında dostum ben İzmir deyim mesela Manisa Sipilin soğuğu geliyorŞehir neresi burasıda çok soğuk kombi yaniyoda banamisin demiyo
kardes konu ıcı para alısverısı yasak rolculer kazanırsa atarlar sanada bi sans parasi kımseye rollıng dısında para yollamıyorumbuzz buzzz ustam mesaj atarmisin
ahahahahhaahkardes ben sana 350 tl attım nasıl atmayım zıraaat bankasına![]()
attım broValla gelmedi
İzmir he çok güzel şehir be bı sene falan narlideredeydimMemleket yoğun bir kar yağışı altında dostum ben İzmir deyim mesele Manisa Sipilin soğuğu geliyor
Fast ile mi attın dostattım bro
çekim için sadece 57 eywallah yinedrkardes konu ıcı para alısverısı yasak rolculer kazanırsa atarlar sanada bi sans parasi kımseye rollıng dısında para yollamıyorum
Askerdin sanırım kardeşimİzmir he çok güzel şehir be bı sene falan narlideredeydim
Düşer dostum şimdiFast ile mi attın dost
Yok yagelmedıumı hala
Yok değildim. Liseliydim sanırım İzmir'de olduğum vakit dağ gibi bı yerde bı okul vardı her gün o dagı cikiyodumAskerdin sanırım kardeşim
Bekliyorum bakalımDüşer dostum şimdi
Bazen isim soyisim tek harf bile olsa askıda kalıyor Dostum, öyle bir şey olmuş olabilir migelmedıumı hala
Anladım kardeşim 🙏 güzeldir İzmirimYok değildim. Liseliydim sanırım İzmir'de olduğum vakit