- 48,801
- 20,177
- 113
Dostlar çok özür maçı bayağı inceledim ama saat 11:30 Muş inanin ben 11:00 diye gördüm hatta paylaşım yaparken 7 dakika yazdım af ola🙏🙏🙏
Günaydın Yavrum hoş geldin 🖐Kardeşim ne ara uyandınızda neler oluyor burada Rolling kralı geldi günaydın bol şans herkese 😂
🙏🤗Var ol DostumBol sansss dost
Kral kupon kazancı -0.7 taht fazla gelmesin 😬Kardeşim ne ara uyandınızda neler oluyor burada Rolling kralı geldi günaydın bol şans herkese 😂
Sen şimdi naneyi yemedin mi 😬😬😬😬Dostlar çok özür maçı bayağı inceledim ama saat 11:30 Muş inanin ben 11:00 diye gördüm hatta paylaşım yaparken 7 dakika yazdım af ola🙏🙏🙏
Allah'tan yarının maçını yazmadım yanlışlıkla 🤗Sen şimdi naneyi yemedin mi 😬😬😬😬
AnalizRollde anlayamadığım şeylerde var tâbi mesela hızlı ilerleyip başarılı olmak mıdır amaç yoksa acele etmeden daha bir inceleyerek ilerlemek mi başarı kimindir 😂😂😂 aklımda deli sorular,,,,
Nasi oldugu onemsiz. Basarili ol kafii broRollde anlayamadığım şeylerde var tâbi mesela hızlı ilerleyip başarılı olmak mıdır amaç yoksa acele etmeden daha bir inceleyerek ilerlemek mi başarı kimindir 😂😂😂 aklımda deli sorular,,,,
Çok rahatladım şu an dostum var ol senn yaşaaa😂🙏🤗Nasi oldugu onemsiz. Basarili ol kafii bro
Gececi miydin dostum 🙄🙄🙄Ben yatiyorum size bol sans. Umarim iyi sonuclanir
😂😂😂Ya da 2saat daha takilayim :d
Voleyboldan sonra uyumadim sonra siz uyandiniz muhabbet sohbet derken oglrn olduGececi miydin dostum 🙄🙄🙄
KanalizeAnaliz
İban yanmıyor kanalize olcazdaKanalize
Kazandik miSponsor @Cutamaniac 3 adım sonunda 2 kısı 150 bolsans