- 23,044
- 11,696
- 113
Lets go
Lets go
Kardeşim konuda olmayan adama roll açtormayın 😂Lets go
Puhahaha canım biz akıllardan çıkmıyoruz ondan oluyor sağolsun wild görüyorlar biziKardeşim konuda olmayan adama roll açtormayın 😂
Ben vardım la hanı elendık demek 😀
Başka bişey istemem yanımda sen ol yeterPuhahaha canım biz akıllardan çıkmıyoruz ondan oluyor sağolsun wild görüyorlar bizi
Delil belge hepsin burda 😀tamamdır 3 lu bıtsın sıra sende![]()
Elenmedin kanka başarılı olunması durumunda sizlerde yapacaksanız avivator sıktı 69k bıraktım ☠☠Ben vardım la hanı elendık demek 😀
80k vurursun tekrar umarimElenmedin kanka başarılı olunması durumunda sizlerde yapacaksanız avivator sıktı 69k bıraktım ☠☠
Oynamayın şu ucagı yazık vallahaElenmedin kanka başarılı olunması durumunda sizlerde yapacaksanız avivator sıktı 69k bıraktım ☠☠
Ben uyuyorum, uyaninc kismetimiz varsa yapariz. Uyandigimda herk3s kazanmis olsun dostlsr bolsanslar.
10 15 senelik para var diyorsun ak yak şu dm yi patlatalım bir roll. Yemin ediyorum ne günlere kaldık borçlar paçadan akıyor yakında senle northecim icra kağıdı yollarsınız puhajahah🤣Başka bişey istemem yanımda sen ol yeter
5 10 sene dedı10 15 senelik para var diyorsun ak yak şu dm yi patlatalım bir roll. Yemin ediyorum ne günlere kaldık borçlar paçadan akıyor yakında senle northecim icra kağıdı yollarsınız puhajahah🤣
Ah beElenmedin kanka başarılı olunması durumunda sizlerde yapacaksanız avivator sıktı 69k bıraktım ☠☠
Takıl sen burda olan burda olurBen ramazan alışveriş yapacağım bittiğinde burda olun biraz uzun sürebilir kusura bakmayın
La ben öyle bişey demedim yav metin düzenleme yapıyor amk sjsjsjs dalga geçiyor10 15 senelik para var diyorsun ak yak şu dm yi patlatalım bir roll. Yemin ediyorum ne günlere kaldık borçlar paçadan akıyor yakında senle northecim icra kağıdı yollarsınız puhajahah🤣
Meto 5 seneden bişey olmaz 5nsene sonra o paranın değeri olmayacak zaten sktşr et puhaha5 10 sene dedı
Kanka lafı uzatmayalım sen metoya devir ettin rollü demek ki akanziyyy puhahahaLa ben öyle bişey demedim yav metin düzenleme yapıyor amk sjsjsjs dalga geçiyor
Sjsjsjs bak böyle yapıyor ahshshZonguldak içi psf var mı
Bu ne amkSjsjsjs bak böyle yapıyor ahshsh