- 33,277
- 33,654
- 113
Beyler konuyu bi boşaltın
2019 dan berı burdasın kımseye hıcmı iyiliğin guzellıgın olmadı be kardeş üzüldümYav kulisten çekim yapamıyorum başarılı olun da atıp çekelim şunu
Sabun getırBeyler konuyu bi boşaltın
Önceki dmyi bulucan kardes para atmak istiyosan katlanican puahhahBiz seninle özel konuimalırımızı nasıl yapacaz ikimizin de dmler kapalı
Çok oldu2019 dan berı burdasın kımseye hıcmı iyiliğin guzellıgın olmadı be kardeş üzüldüm
Para diye yazıyorlar adama ak bir kere de iban istemeye yazan yok ben suvatı taktir ediyorumBiz seninle özel konuimalırımızı nasıl yapacaz ikimizin de dmler kapalı
Hanı nerde vefasızlarÇok oldu
Bütün dmlerden ayrıldım sjsjsjs 0 dm 1 saniye aç kapa dmniÖnceki dmyi bulucan kardes para atmak istiyodan katlanican puahhah
Çıkar biri birazdanHanı nerde vefasızlar
Aynen valla öylePara diye yazıyorlar adama ak bir kere de iban istemeye yazan yok ben suvatı taktir ediyorum
Azucuk göster işte @butraguenoBütün dmlerden ayrıldım sjsjsjs 0 dm 1 saniye aç kapa dmni
Numaran bile var olsa ne boka yarar amk wp baktığın yok mazottan iş forum ikilemi senin hayat puhahahBütün dmlerden ayrıldım sjsjsjs 0 dm 1 saniye aç kapa dmni
Sadece 5 sn yakalarsan iyi puahhaBütün dmlerden ayrıldım sjsjsjs 0 dm 1 saniye aç kapa dmni
Sana da vardır elbet yazan da sen mazotu çok çekiyon ondan bilemem puhahaAynen valla öyle
Hakan konuya gelen bana ücretini ödüyor cikar 500Noluuir burda
Analızcı hakan hosgeldınNoluuir burda
Lan adam rolde 1 adımı gectı sabah buna sahıt olman lazımdıHakan konuya gelen bana ücretini ödüyor cikar 500