- 33,277
- 33,654
- 113
Wp bakmam için burdan önce wp yaz kanka orası sessizde arşivdeNumaran bile var olsa ne boka yarar amk wp baktığın yok mazottan iş forum ikilemi senin hayat puhahah
Wp bakmam için burdan önce wp yaz kanka orası sessizde arşivdeNumaran bile var olsa ne boka yarar amk wp baktığın yok mazottan iş forum ikilemi senin hayat puhahah
Hakan win win sistemi ile çalışıyor. Birisi roll yaptırıp kazanç sağlarsa dağıtım yapar. Cebinden çıkartmaz prensibi sağlam hala öğrenemedinHakan konuya gelen bana ücretini ödüyor cikar 500
Ne sistemler varmışHakan win win sistemi ile çalışıyor. Birisi roll yaptırıp kazanç sağlarsa dağıtım yapar. Cebinden çıkartmaz prensibi sağlam hala öğrenemedin
Son iki harfi olanlara saygılar joecim o zaman 🤣🤣Eskiden buralar nezih yerdi adam doluydu.
En dogrusu la puahhahHakan win win sistemi ile çalışıyor. Birisi roll yaptırıp kazanç sağlarsa dağıtım yapar. Cebinden çıkartmaz prensibi sağlam hala öğrenemedin
Çok pahalıHakan konuya gelen bana ücretini ödüyor cikar 500
Sanırsın ıngılız kralı 2.edwardWp bakmam için burdan önce wp yaz kanka orası sessizde arşivde
İskonto yaparızÇok pahalı
Ne sandın beeeNe sistemler varmış
Ne alaka aw wp bakmıyor mu İngiliz kralıSanırsın ıngılız kralı 2.edward
Taksit oluyor müİskonto yaparız
Hakanim 100 desek tmm mi diyecen sankiÇok pahalı
Herkes sen mi 5 k vurup 4 k dağıtacak puhahahhaEn dogrusu la puahhah
Yarısını rollden önce yarısını roll kazanınca kabul muHakanim 100 desek tmm mi diyecen sanki
Bunlar böyle işteSon iki harfi olanlara saygılar joecim o zaman 🤣🤣
O kadar olmasa da var kerizliklerimizHerkes sen mi 5 k vurup 4 k dağıtacak puhahahha
Çok bişey değişir mi neyse la konuyu uzatıp asli konudan uzaklaşmayalım butra mı yapıyor metin mi yapıyor ben mi yapıyorum senin sponsorluğunda rolü puhahahWp bakmam için burdan önce wp yaz kanka orası sessizde arşivde
Rollden önce tamamda roll kazanınca sakatYarısını rollden önce yarısını roll kazanınca kabul mu
Selam kardeşimEskiden buralar nezih yerdi adam doluydu.
Suvatım bunların kurbanı oldu hepBunlar böyle işte