- 49,934
- 37,937
- 113
Nıye ınanmayak reıs ama bunun sonu yok 10x yakalamak lazımBelki inanmayanlar vardır son durum
Kasa 34
Zarar 78
Oyunlar 1k bastırıyor lanet betcoEkli dosyayı görüntüle 729904
Nıye ınanmayak reıs ama bunun sonu yok 10x yakalamak lazımBelki inanmayanlar vardır son durum
Kasa 34
Zarar 78
Oyunlar 1k bastırıyor lanet betcoEkli dosyayı görüntüle 729904
Sabah 500 200 x yakaladımNıye ınanmayak reıs ama bunun sonu yok 10x yakalamak lazım
Ohaaa 1 k degıl tabıSabah 500 200 x yakaladım
Evet 500 200x 100k etti ama veriozOhaaa 1 k degıl tabı
21 felan gır yapabiliyorsanEvet 500 200x 100k etti ama verioz
1 den yukarı basamiom bets10 atmak istemiyorum 5 ora ve padişahta basılıyor padişah ödemede guvenmiyim fazla betcolarin genelinde 1 kasılıyor21 felan gır yapabiliyorsan
1xbet denedın mı?1 den yukarı basamiom bets10 atmak istemiyorum 5 ora ve padişahta basılıyor padişah ödemede guvenmiyim fazla betcolarin genelinde 1 kasılıyor
Oynamam o lanet büro da sıkıntılı belgeler istiyor arkadaştan kumar bağımlısı değilim doktor raporu istedi rolling boşaldı farkında msn1xbet denedın mı?
Butranın konusundalarOynamam o lanet büro da sıkıntılı belgeler istiyor arkadaştan kumar bağımlısı değilim doktor raporu istedi rolling boşaldı farkında msn
Hepsi damlar birazdan sen kazanmaya bak 😁😁Butranın konusundalar
Yatıyom korneri iptal ettılerHepsi damlar birazdan sen kazanmaya bak 😁😁
Gelebilir9 oldu sımdı 1 tane kaldı
Mesela o arkadasın kapattırmıstır hesabı gerı açmak ıstemıstır ozaman belgeyı istiyorOynamam o lanet büro da sıkıntılı belgeler istiyor arkadaştan kumar bağımlısı değilim doktor raporu istedi rolling boşaldı farkında msn
Para çekerken istediler broMesela o arkadasın kapattırmıstır hesabı gerı açmak ıstemıstır ozaman belgeyı istiyor
Olabılır ama sağlam sıtePara çekerken istediler bro
Sağlamlığı lafım yokOlabılır ama sağlam sıte