- 12,979
- 13,852
- 113
sen nasıl dersen kral.@ferdikadıoğlu na ver evlerı odun sobalı
sen nasıl dersen kral.@ferdikadıoğlu na ver evlerı odun sobalı
59 ve 62
Yemek yedim ben laOynamam o lanet büro da sıkıntılı belgeler istiyor arkadaştan kumar bağımlısı değilim doktor raporu istedi rolling boşaldı farkında msn
tamam abi sakin, takibe gerek yok gelirse sonuçta sanada paslarım. ama meto kızmasın sonra.59 ve 62
Takipoiywk yine de vijdanina kalmis senin hggtamam abi sakin, takibe gerek yok gelirse sonuçta sanada paslarım. ama meto kızmasın sonra.
@Carmelo kıskanma kanka,Hakanım adamıEkli dosyayı görüntüle 729925 iyi tanı gecen dedimya bahse konu vatandasa birsey verilmez bu bilmem kacıncı vukatı 😂😂
Benim değilHakanım adamıEkli dosyayı görüntüle 729925 iyi tanı gecen dedimya bahse konu vatandasa birsey verilmez bu bilmem kacıncı vukatı 😂😂
Ulan ne düzenbaz adamsın ya yuva yapmış gotune 😂tamam abi sakin, takibe gerek yok gelirse sonuçta sanada paslarım. ama meto kızmasın sonra.
Öle bırı degıl o ısım benzerlıgıHakanım adamıEkli dosyayı görüntüle 729925 iyi tanı gecen dedimya bahse konu vatandasa birsey verilmez bu bilmem kacıncı vukatı 😂😂
isa ne oldu la hayır mı ? niye sinirlisin.Ulan ne düzenbaz adamsın ya yuva yapmış gotune
haahh konuş reis ya bunlar toy heralde eyvallah sen olmasan sırtlanlar yicek beniÖle bırı degıl o ısım benzerlıgı
Ne degil iste diomya kapkaccı dolandırıcı yalancı düzenbaz ne ararsan bunda bil die dedim barındırmayın konularınızdaBenim değil
Yok be ne siniri keyfimiz yerinde cok şükür takılıyomisa ne oldu la hayır mı ? niye sinirlisin.
haydaaa başka neler duyacaktım. korkutucuNe degil iste diomya kapkaccı dolandırıcı yalancı düzenbaz ne ararsan bunda bil die dedim barındırmayın konularınızda
Sen onu butraya sorsana 😂😂Öle bırı degıl o ısım benzerlıgı
aman kral kalbe felan vurur sakin ol neşemiz bozulmasın,Yok be ne siniri keyfimiz yerinde cok şükür takılıyom
Beyefendı bır çocuk parlak tüysüz görsen kucağına alasın gelır öle tatlıSen onu butraya sorsana 😂😂
meslek arabuluculuk mu ? yalamadığın kalmamış @Carmelo'mSen onu butraya sorsana 😂😂