- 11,950
- 8,249
- 113
Benim anlamadığım @Metings1905 abi Mevlüt mü okuttun bizden habersiz naptın 53 sayfa konu
özelden fotomu atayım, hocalık olur dilini yutarsın metoBeyefendı bır çocuk parlak tüysüz görsen kucağına alasın gelır öle tatlı
abi tamam tamam,takip etme gözünü seveyim66 ve 69
Lazis akşama 3 tane maç yaz 3 tane ben koycam 3 tane de @Metings1905 abi sen ver 9 maç tutarsa es* gidek hep berabeerözelden fotomu atayım, hocalık olur dilini yutarsın meto![]()
Dostlara kazık atanınalmam ben kucaga hangi kucaktaysa orada kalsın 😉Beyefendı bır çocuk parlak tüysüz görsen kucağına alasın gelır öle tatlı
Tmm korkma istemiyok para gfgfabi tamam tamam,takip etme gözünü seveyim
Lazıstana gıdek esc boşver puhahahLazis akşama 3 tane maç yaz 3 tane ben koycam 3 tane de @Metings1905 abi sen ver 9 maç tutarsa es* gidek hep berabeer
tövbeeest. namaza yeni başladım.Lazis akşama 3 tane maç yaz 3 tane ben koycam 3 tane de @Metings1905 abi sen ver 9 maç tutarsa es* gidek hep berabeer
Esc gunah da kumar degil mitövbeeest. namaza yeni başladım.
O daha mantıkli geldi bak puahahahahahahLazıstana gıdek esc boşver puhahah
ben senin kalbini kırmayacam, devam metin2Lazıstana gıdek esc boşver puhahah
abi allahını seversen düşmee da yaaaEsc gunah da kumar degil mi
GönderirBakele gol oldu para hesaba geldi çekim verdim gol iptal oldu şuan bakiye ekside çekim duruyo gonderirlermi
GönderirlerBakele gol oldu para hesaba geldi çekim verdim gol iptal oldu şuan bakiye ekside çekim duruyo gonderirlermi
Bellı olmaz aracı kuruma gıttıyse gelırBakele gol oldu para hesaba geldi çekim verdim gol iptal oldu şuan bakiye ekside çekim duruyo gonderirlermi
yakışıyo mu hiç .O daha mantıkli geldi bak puahahahahahah
İnşallahGönderirler
Ne kadarımız varİnşallah