- 49,904
- 37,930
- 113
Maks cekım ne kı@Metings1905 bu milano bet de 100 freespin olayı var ya üye oldum abi tek spinde 3500 verdi aq![]()
Maks cekım ne kı@Metings1905 bu milano bet de 100 freespin olayı var ya üye oldum abi tek spinde 3500 verdi aq![]()
Ya biliyorum da futboldan başka birsey bilmiyorum kiAğa o kadar aktifliğin varmış öğrenmedin mi 😂
250 yatır 1000 çek spin saklasak işe yarar mı acaba alt yapı pronetMaks cekım ne kı
1 2 aydır burda kimseye bır guzellıgın olmadı mı reısSon 1-2 aydır forumda aktifim .. ama akraba eş dost kısmında kimseden bulamam .. eksilerdeyim
Olan paradanda olursun bu seferde250 yatır 1000 çek spin saklasak işe yarar mı acaba alt yapı pronet
Valla bilmiyorum250 yatır 1000 çek spin saklasak işe yarar mı acaba alt yapı pronet
GeldimTuttuğunu görünce toplandılar yine ajqiqi tek takiliyordum ben ne güzel😆😀
yemez mi diyorsun spin saklamaOlan paradanda olursun bu seferde
Ya yemezse diyorum. Yer mi yemezmiş bilmem. Eğer site ödüyorsa 750 lira kârın var zaten açgözlülüğe gerek yok benceyemez mi diyorsun spin saklama
peki eyvallah sağolYa yemezse diyorum. Yer mi yemezmiş bilmem. Eğer site ödüyorsa 750 lira kârın var zaten açgözlülüğe gerek yok bence
Bol şansSponsor sweet bonanza 1000 @KaRaa
Basarılı olursam 2 kısıye sıgara parası
Sen sağol reispeki eyvallah sağol
Dost bana neden atarlandın kızacağını bilsem valla yazmazdım kusura bakmaKonuda kımın hakkıysa o alır basarılı olursak 2 kısı bellı zaten reıs Mac basından berı konuda hıcmı akrabaeı arkadası yokmuş hıcmı kınseye guzellık yapmamıs forumda 100 tl bulamıyor düşünmek lazım bunu
Ev seti alıcakBitmedimi halla bu maç naiqqq
Yok lâ ne atarlanması dusuncemı belirttmDost bana neden atarlandın kızacağını bilsem valla yazmazdım kusura bakma