- 49,879
- 37,915
- 113
Bende senden hıc almadım lâ forum hayatımda 😀😀Bilmem kaç yıllık forum hayatımda ilk defa roll parası aldım akqiq
Bende senden hıc almadım lâ forum hayatımda 😀😀Bilmem kaç yıllık forum hayatımda ilk defa roll parası aldım akqiq
EvetSen faga mısın?
Her yerdesin Ha maşallah😄😄😄😄😄Bilmem kaç yıllık forum hayatımda ilk defa roll parası aldım akqiq
Adam kaç kere arsa sat basdiye maç verdi bassaydın almiş olurdunBende senden hıc almadım lâ forum hayatımda 😀😀
İlla birilerini birilerine benzetcen 😅Sen faga mısın?
Tövbe de ilk defa rol takip ettim😀😀Her yerdesin Ha maşallah😄😄😄😄😄
Doğru secım yaptınTövbe de ilk defa rol takip ettim😀😀
O lan 🤣İlla birilerini birilerine benzetcen 😅
Bütün tezgahı ver bugün eve git sen amca 😅Cekım verdım gelınce sızde beyler ödül bugün işe gıtmeyın yıyın ıcın
Bizim gibi değil mi çalışmasınlarCekım verdım gelınce sızde beyler ödül bugün işe gıtmeyın yıyın ıcın
Yazıyo zaten daha diye profilin orda 😅😅O lan 🤣
OO lan 🤣
Heee şimdi gördüm onu puahahYazıyo zaten daha diye profilin orda 😅😅
metin şu superbetin veya betsat bunlar denenir mi ne derisn? yarın bunları deneyeceğimCekım verdım gelınce sızde beyler ödül bugün işe gıtmeyın yıyın ıcın
Eee kendi ne arıyormuş forumda sende soraydınYaww benim sivilde lakabım faga uzaktan bi akrabam enik bana sen kumar forumunda napiyon dedi ondan değiştirdim nicki sivilde lezil olacam maiq
Geçende betsatta çevrim yapayım diye Sweet 1000e girdim 1000x boşa attı yine zaten 1000x in gelmesi 1000de 1 ihtimal bide patlaması 1000de 1 ihtimal 😅metin şu superbetin veya betsat bunlar denenir mi ne derisn? yarın bunları deneyeceğim
Doğru dedin bende ona bakayımmetin şu superbetin veya betsat bunlar denenir mi ne derisn? yarın bunları deneyeceğim