- 5,067
- 2,222
- 113
Bol şans talibim 😂Havadan para şans dıleyen 1 kısıye ulasırız
Bol şans talibim 😂Havadan para şans dıleyen 1 kısıye ulasırız
Yok pndan degil gecende de aynı sonu gördüm üzüldüm valla fıtbollarıda tak getirmiş kısa süredeBro bir vaadi yoktu saglik olsun diyelim
Senin cesarda cıkmış role 😂😂Embiid oyuna girdi 9 yine fark herseye gebe
Aynen onunda oyle bir ara bende de vardi tabi rollde degil kendim oynuyodum 5k misal girip slotta yiyiyodumYok pndan degil gecende de aynı sonu gördüm üzüldüm valla fıtbollarıda tak getirmiş kısa sürede
Ula metin 4 dk 5 fark içerdeki kuponu kayıba döüştüren metin ben ne diim sana 😂😂Fark 4 cikti herhalde puhahaha
Aga tecrube en iyi seySenin cesarda cıkmış role 😂😂
Embiid varsa var yani ne var puahhaUla metin 4 dk 5 fark içerdeki kuponu kayıba döüştüren metin ben ne diim sana 😂😂
Şu slota bir beceremedim beleşe promosyon vermese parayla oynadığım 10 u geçmez iyikide alışmadık spora zaten veriyoz birde oraya verirdik 😅Aynen onunda oyle bir ara bende de vardi tabi rollde degil kendim oynuyodum 5k misal girip slotta yiyiyodum
Ben cok azalttim berbat birsey spora var ya sukredersinŞu slota bir beceremedim beleşe promosyon vermese parayla oynadığım 10 u geçmez iyikide alışmadık spora zaten veriyoz birde oraya verirdik 😅
Hele sukur metinin agzindan kurtulamazdikMetin naptin kopundan önce senmi yattın
Koş gelll kupon tuttuuu
Wooonnn
Lq nerde
Aga kupon tuttu ilk konuyu açtığı kupon tuttuLq nerde![]()
Yav bizle egleniyon mu metom uzgunAga kupon tuttu ilk konuyu açtığı kupon tuttu
Bizde yalan yok 😂😂
Ben ödülümü bilirim ya sana ya bana bir kişiye ödül demiş başka kimse yok senle benden başka basketci 😂Aga kupon tuttu ilk konuyu açtığı kupon tuttu
Bizde yalan yok 😂😂