- 6,372
- 4,601
- 113
Ben hepsi dağıtıcam dedim diye yolladı seni etiketlicem sana 750 dedi konuya gel sendeSıkıntı yok ama etik değil
Ben hepsi dağıtıcam dedim diye yolladı seni etiketlicem sana 750 dedi konuya gel sendeSıkıntı yok ama etik değil
astın villa başka zaman 3 atmıştı ılk yarın bu oyunlaTamam anlastık adamsın
@Metings1905 ye söz verdim reis atarsa yarısı onuntufan parayı alıyorsun 2 adımlık roll açıyorsun başkası etik değil
OrtagızBen hepsi dağıtıcam dedim diye yolladı seni etiketlicem sana 750 dedi konuya gel sende
Adamsın@Metings1905 ye söz verdim reis atarsa yarısı onun
Tamam reisim 👍Ortagız
İlk yarı gol olmazsa yatarastın villa başka zaman 3 atmıştı ılk yarın bu oyunla
AdamsınTamam reisim 👍
Sıkıntı yok reis olur birazda vakit geçiririzBen hepsi dağıtıcam dedim diye yolladı seni etiketlicem sana 750 dedi konuya gel sende
İyi adamsın tufan kardes kusura bakmaya takıldık sana hakkını helal et 😉Sıkıntı yok reis olur birazda vakit geçiririz
Tufanıma karışmayınİyi adamsın tufan kardes kusura bakmaya takıldık sana hakkını helal et 😉
Ya ister gerçek olsun ister takılmaca olsun reis sitelere her gün veriyoruz zaten o paraları onun için fazla takmamak lazımİyi adamsın tufan kardes kusura bakmaya takıldık sana hakkını helal et 😉
Helal tufan sinavdan gectin carmelo adam secme sinaviYa ister gerçek olsun ister takılmaca olsun reis sitelere her gün veriyoruz zaten o paraları onun için fazla takmamak lazım
Carmelo ya öle sınav yapsak Ban yer puhahahaHelal tufan sinavdan gectin carmelo adam secme sinavi
@Carmelo adam degil mi diyon abovvCarmelo ya öle sınav yapsak Ban yer puhahaha
Reis yaşın kaç bilmiyorum 10 yıldır bu BK oynuyoruz onun için artık para bir aracı gibi bir şey geliyor bizimkisi bağımlılık para kazanma hırsı değil 20 k kazansak yine de geri veriyoruzHelal tufan sinavdan gectin carmelo adam secme sinavi
Ben adamlık konusu demedım ama sen degıl mı dıyorsun@Carmelo adam degil mi diyon abovv
@butragueno bu arkadaş kımKazandık mı metin ağabey
Takiliyoz dost aynen bu boku oynuyosan paranin degeri yoktur boş iş birakicaz insallah en fazla 1 yilaReis yaşın kaç bilmiyorum 10 yıldır bu BK oynuyoruz onun için artık para bir aracı gibi bir şey geliyor bizimkisi bağımlılık para kazanma hırsı değil 20 k kazansak yine de geri veriyoruz