- 80,982
- 54,141
- 113
Borcu var sana galiba@butragueno bu arkadaş kım
Borcu var sana galiba@butragueno bu arkadaş kım
Evet sanada mı varBorcu var sana galiba
Yoo paramiz yoktu hic puahhaEvet sanada mı var
Gel lâ şaka yaptık istemiyorum borcumu ahahahAyıptır dostlar herkese hayırlı geceler
Hayirli geceler ferdi kardesimAyıptır dostlar herkese hayırlı geceler
Hep bir yıla bırakacağız dedik 10 yılı devirdik şimdi bırakacağım deyipte birakamiyorsan o bir yıllar bitmezTakiliyoz dost aynen bu boku oynuyosan paranin degeri yoktur boş iş birakicaz insallah en fazla 1 yila
Cidden sponsor olur musunGel lâ şaka yaptık istemiyorum borcumu ahahah
bu saatten sonra bıraksak geçen 10 yıla yazık olur ondan bırakmıyoruzHep bir yıla bırakacağız dedik 10 yılı devirdik şimdi bırakacağım deyipte birakamiyorsan o bir yıllar bitmez
Kupon gelmeden turnuva bıtmeden pazarlık yapıyorsun ıtıcı oluyo reıs 3 gol lazım 2. Yarı taşak geçer gibi soru soruyorsunCidden sponsor olur musun
Yok aga işten dolayi diyom ben kumara bagli bisey degil yaniHep bir yıla bırakacağız dedik 10 yılı devirdik şimdi bırakacağım deyipte birakamiyorsan o bir yıllar bitmez
cardiff kaza bela gol atarsa efsane olur da zor yaKupon gelmeden turnuva bıtmeden pazarlık yapıyorsun ıtıcı oluyo reıs 3 gol lazım 2. Yarı taşak geçer gibi soru soruyorsun
Reıs bende bırakcamda bülten güzel bırakamıyorumHep bir yıla bırakacağız dedik 10 yılı devirdik şimdi bırakacağım deyipte birakamiyorsan o bir yıllar bitmez
Yaşı 18 dostReis yaşın kaç bilmiyorum 10 yıldır bu BK oynuyoruz onun için artık para bir aracı gibi bir şey geliyor bizimkisi bağımlılık para kazanma hırsı değil 20 k kazansak yine de geri veriyoruz
Şu orani niye koyarsin ki la tek gole al o orani 40 50 dk bir gol beklersin baska mactaKupon gelmeden turnuva bıtmeden pazarlık yapıyorsun ıtıcı oluyo reıs 3 gol lazım 2. Yarı taşak geçer gibi soru soruyorsun
Hayırlısı ozaman reisYok aga işten dolayi diyom ben kumara bagli bisey degil yani
La 2 oran yapım dedın freebetŞu orani niye koyarsin ki la tek gole al o orani 40 50 dk bir gol beklersin baska macta
La 5 tane 200 üstü kupon yaoacanda ortalamasinin %50 boş200 oynacak var mı Ekli dosyayı görüntüle 734149