- 6,372
- 4,601
- 113
La yaptım yaaaLa 5 tane 200 üstü kupon yaoacanda ortalamasinin %50 boş
La yaptım yaaaLa 5 tane 200 üstü kupon yaoacanda ortalamasinin %50 boş
Eee sen ne ıstıyorsub sımdı 200 lıralık freebetı bız mı kullanalımLa yaptım yaaa
3 gol bekliyon ama hala gelebilir ama bence hic bir sekilde o orana 3 gol beklememek gerekLa 2 oran yapım dedın freebet
Heee suresi bugun mu sonSonradan fark ettim 8 küsür oldu 4 tane
Bakacuk3 gol bekliyon ama hala gelebilir ama bence hic bir sekilde o orana 3 gol beklememek gerek
Kardeş sende güzel para oluyo arka planda ezıyon ne dm yakıyorsun ne roll acıyorsun güzel heeee
kupon miktarları roma gibi düşmüş
Bu teklif icin oynamadin umarim 10k gitmis ak
EeMartada girdik
Ulan su kadar adam 200 cikartabilsek 1k freebet alirdi ama gerci gec eklenir o pzt falanKardeş sende güzel para oluyo arka planda ezıyon ne dm yakıyorsun ne roll acıyorsun güzel heeee
La adam 3 k basmıs senin benım haberin yok ona kıtlen sen 😀Ulan su kadar adam 200 cikartabilsek 1k freebet alirdi ama gerci gec eklenir o pzt falan
Tşk ederım hayırlı oruclarMetinim Ramazan Ayın mübarek olsun. Nice nice ramazanlara..
Teşekkür ederim Metinim. Oruçlu iken kupon yapma.Tşk ederım hayırlı oruclar
Oluyorda ben sirf onun icin yatirim yapmiyom bir ara ayni boyle nbaden eklenmisti haberim olmadan ama ne zman yapmisim kuponlari habrrim olmadigindan farkedemedimYok abi size hiç olmuyormu anında ekleniyor 5. Den sonra