- 50,018
- 38,019
- 113
Bana farz degıl tutmuyorumTeşekkür ederim Metinim. Oruçlu iken kupon yapma.
Bana farz degıl tutmuyorumTeşekkür ederim Metinim. Oruçlu iken kupon yapma.
Ftn bölümden spor bonusu talep etsene verır sanaNerdeyse hergün veriyor öle
Ondan demedim aç karınla mantıklı düşünemezsin yanlış kupon yaparsin o açıdan.Bana farz degıl tutmuyorum
Düşüncen ıcın tşkler çok incesinOndan demedim aç karınla mantıklı düşünemezsin yanlış kupon yaparsin o açıdan.
Verdi bugün 6Ftn bölümden spor bonusu talep etsene verır sana
Rica ederim lafı olmazDüşüncen ıcın tşkler çok incesin
Benimde galiba ayni boyle sonradan farkina vardim eklememisti ama bunlar yeni aklima geldi mail attim eklendi hemenBende onun yapmıyom ama varsa ona göre planlıyom olmadı tabi neyse devam 😉
Bizede hep veriyodu limit yedik ftn sporda zaten hic vermiyor daha ondan sonra versede oynanmazFtn bölümden spor bonusu talep etsene verır sana
Benim bu degil ama banada nba icin var aynisiBen baya almışımdır böle hep otomatik eklendi
Bir kere cakallık yaptım böle msj gelmedi dedim msj geldi eklenmedi yazdık çizdik falan filan yemedi ipneler dediler sana biz bir ayda su su günler vermişiz bugün yok dediler
Bosver la sen atmasanda zamaninda yaptiklarinin karsiligini hic alamadigindandirMeto günahımıda aldın roll için kaybedenin konuya tam atıcaktım konu kilitlndi hatta o dkk butranın mesajı bgendim
Ekranda buydu 😂😂
AnlamadımMeto günahımıda aldın roll için kaybedenin konuya tam atıcaktım konu kilitlndi hatta o dkk butranın mesajı bgendim
Ekranda buydu 😂😂
Kanka kendın roll acabılırsın 😀Bunu öğlen kaybedenin roll vardı oraya atıcaktım konuyu kitledi shell atamadım öle kaldı 😂
Bana ver @butragueno ver yeterLa öle bas edemem ortalık 56 oluyor nasıl vericez millete 200 -300 de vermek istemem bir boka yaramıyoe
Onu satıp yiyeli çok olduMetinim kazandıysan üzerindeki şişme monta talibim.
aday oluruz reis biz bi boka benzetiriz 200-300 üLa öle bas edemem ortalık 56 oluyor nasıl vericez millete 200 -300 de vermek istemem bir boka yaramıyoe
7/24 kumar oynayıp oruç tutanda var değişik kafalarBana farz degıl tutmuyorum
Profil resmi eski demek simdi satsaydi o mont kaç Ftn ederdiOnu satıp yiyeli çok oldu
Hakan dovmenı yaptırır 300 eBize yakışmaz aga 300 dagıtım mı olur 😂😂
sen 300 at ben millete 3000 derimBize yakışmaz aga 300 dagıtım mı olur 😂😂