- 42,869
- 43,949
- 113
7-8 ftn ancaProfil resmi eski demek simdi satsaydi o mont kaç Ftn ederdi
7-8 ftn ancaProfil resmi eski demek simdi satsaydi o mont kaç Ftn ederdi
En son ne zaman mont aldın7-8 ftn anca
Ona actırdım gecen 500Hakan dovmenı yaptırır 300 e
Sahurdan iftara hızlı vakit geçer dost öyle deme7/24 kumar oynayıp oruç tutanda var değişik kafalar
2007En son ne zaman mont aldın
2007 de mont icat edılmısmıydı
Sen tutmuyon mu tüü7/24 kumar oynayıp oruç tutanda var değişik kafalar
Aferın pıc etmıssınOna actırdım gecen 500
keşke çöpe atsaydınOna actırdım gecen 500
Allah ıslah etsin kardeşimSen tutmuyon mu tüü
risk almış erkek yaLa yok adamı seviyom die verdim dedim oynarsan tek asım yap sinanada 250 ver baktım pekcistekli değil dedim oyna yatarsan ben telafi ederim neyse gitti ikli kombin yaptı 1,25 1,30 oranalr 1,25 tencpatlıyorduk son dk attılar 😂😂
burberry montlar vardı 2007 20082007 de mont icat edılmısmıydı
Metin patladi hakan patlamadi diye bakarim olayaLa yok adamı seviyom die verdim dedim oynarsan tek asım yap sinanada 250 ver baktım pekcistekli değil dedim oyna yatarsan ben telafi ederim neyse gitti ikli kombin yaptı 1,25 1,30 oranalr 1,25 tencpatlıyorduk son dk attılar 😂😂
Hakan iyi cocuk ben seviyom burda metin bir kere takıldı nerdesin gittin gelmedin adam dediki namaz kıldım geldim ondan beridir sevdim helal olsun dedim adam iki tarafıda kovalıyorkeşke çöpe atsaydın
Bu gol sana gelsın pudraMetin patladi hakan patlamadi diye bakarim olaya
aston villa 1-0Metin patladi hakan patlamadi diye bakarim olaya
harbi mi valla bakış açımı değiştirdi yalnız metim herbokta olmasıHakan iyi cocuk ben seviyom burda metin bir kere takıldı nerdesin gittin gelmedin adam dediki namaz kıldım geldim ondan beridir sevdim helal olsun dedim adam iki tarafıda kovalıyor
Mala geleceğine cana gelsin diyen bi kardeşimiz hakan. 250 liraya 250 takla atar sıfırdan 250ye tek nefeste sayarLa yok adamı seviyom die verdim dedim oynarsan tek asım yap sinanada 250 ver baktım pekcistekli değil dedim oyna yatarsan ben telafi ederim neyse gitti ikli kombin yaptı 1,25 1,30 oranalr 1,25 tencpatlıyorduk son dk attılar 😂😂