- 80,947
- 54,103
- 113
Adam öldürürüz adam puahhaDaha neler asksksksk
Adam öldürürüz adam puahhaDaha neler asksksksk
Islansinlar miOyuncular iceri gidiyor yarina anca devam ederiz gibi bu roller![]()
Sayende tatil oldu puahhaWon sayemde :d
Yeminle ustumde lanet varSayende tatil oldu puahha
Sıkıntı yok be kral3 4 saate anca duracak gibi yagmur aksam olacak o zamana devam ederler mi bilmiyorum yarina kalabilir roll cidden yagmur da ne biçim yagiyor masallah bereketimizle geldik Meksikaya
Basliyor kontrom ediyorlar hazirlanBu kort kuruyacak daaa gelip is inip baslayacaklar daaa imkansiz yarin gorusuruz
Takipteyim kortu duzluyorlar oyuncular isincak etcek yarim saati var minimumBasliyor kontrom ediyorlar hazirlan
Daha oynama tenis hava boyleyse sendeTakipteyim kortu duzluyorlar oyuncular isincak etcek yarim saati var minimum
Basliyoruz bu sefer kar yagdiricaz puhahaBasliyor kontrom ediyorlar hazirlan
Yav tenid nedir adam eşrefi takip etcem diye direkt onune gelene oynamis dhdhdhBasliyoruz bu sefer kar yagdiricaz puhaha
Ya durun ustune korukle gitmeyin mac yoktu bultende adini bilmedigim random basket futbol takimlari yerine bi yerden adini duydugum teniscilere sarayim dedimYav tenid nedir adam eşrefi takip etcem diye direkt onune gelene oynamis dhdhdh
Betcodan kalkmis galiba oynansa bile gec sonuclanir bayaYav tenid nedir adam eşrefi takip etcem diye direkt onune gelene oynamis dhdhdh
Şaka bunlar dost sakinYa durun ustune korukle gitmeyin mac yoktu bultende adini bilmedigim random basket futbol takimlari yerine bi yerden adini duydugum teniscilere sarayim dedim
Keyfine bak kardesim biz uzun zamandir yoktuk makaramizdayiz takilma cokYa durun ustune korukle gitmeyin mac yoktu bultende adini bilmedigim random basket futbol takimlari yerine bi yerden adini duydugum teniscilere sarayim dedim
Kanka geri koyuyorlsr baslayincaBetcodan kalkmis galiba oynansa bile gec sonuclanir baya