Cayirova Bld - Bordo Sportif macina donduLan hep yedekler var sexton haric. Korler sagirlar maci resmen
Cayirova Bld - Bordo Sportif macina donduLan hep yedekler var sexton haric. Korler sagirlar maci resmen
Nba degilde venuzuella ligi gibiKanka izliyom was hucum edemiyor da col bos kaciriyor chicago
Tebrikler dostum 3 adimda zorlanmadan geldiCayirova Bld - Bordo Sportif macina dondu
2kisiye ver iste burda kimse gücenmezBeyler cekilise okay misiniz 3 kisi vardi 1 adim daha atasim yok para lazim bana da
Rolling takiplememek gerektiğini birkez daha anlamis olduk akinim sjjssj iyi gecelerTebrikler dostum 3 adimda zorlanmadan geldi
Hayirli geceler gardasım 😘😅Rolling takiplememek gerektiğini birkez daha anlamis olduk akinim sjjssj iyi geceler
Keyfine bak dost ihtiyacin varmis aticam diye kaybetme@Calypso13, @akin1996 icimde kaldi 500 daha attim cekim gelince 2 adim atalim birlikte sizle de bir seyler paylasabileyim takip etmenize gerek yok
Yoruldum zaten edemem sksks@Calypso13, @akin1996 icimde kaldi 500 daha attim cekim gelince 2 adim atalim birlikte sizle de bir seyler paylasabileyim takip etmenize gerek yok
Won1.adim
Wooonn1.adim
Sabah oldu aga yoruldukAkinim2. Adimi da wonlat