Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin MHKMHK / Ne Olacağı Belliydi

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,281
28,733
113
Tebrikler dost şansın daim olsun

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,124
113
Tebrikler dost beşiktaşımıza nazar boncuğu olsun
kesinlikle forvet sıkıntısı en büyük sorunlardan birisi kendi kalesine gol atan adam içinde iyi oldu açıkça söylemek gerekirse maçtaki 4 golüde ankaragücü attı biz kazansaydık sevinemediğim maç olurdu. ancak şunuda söylemek gerekir 2 0 olduktan sonra ankaragücü yattı diyenler 2 2 olunca ankaragücü nasıl koydu diyor gerçekten mide bulandırıcı taraftarlık bu.

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,124
113
money train 2 oynuyordum maç izlerken kasada 500 liradan 346 lira kaldı dedim ankaragücü geliyor bas :D

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Bende kasa olsa bende basacaktım ama holiganbet den özel oran almıştım 200 verdi temiz

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,175
5,459
113
kesinlikle forvet sıkıntısı en büyük sorunlardan birisi kendi kalesine gol atan adam içinde iyi oldu açıkça söylemek gerekirse maçtaki 4 golüde ankaragücü attı biz kazansaydık sevinemediğim maç olurdu. ancak şunuda söylemek gerekir 2 0 olduktan sonra ankaragücü yattı diyenler 2 2 olunca ankaragücü nasıl koydu diyor gerçekten mide bulandırıcı taraftarlık bu.
Bu işler böyle şartlar ne olursa olsun inönüde Anadolu takımı 2 0 dan 2 2 yapıyo onlar için şampiyonluk kadar eğlenceli şunu da söliyim abubakar ın ölüsü sahada gezerken larine alan açılıyor bunu şu 3 haftada özelliklede bugun çok net gördük sorun değil 16 puan toplayıp kupamızı kaldırcaz bugun gerçekten kötüydük yenemiyorsan yenilmicen :)

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Bu arada ilginç bir bilgi maçta Beşiktaş dan gol atan yoktu 4 ümide angara attı 😂

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,124
113
Bu işler böyle şartlar ne olursa olsun inönüde Anadolu takımı 2 0 dan 2 2 yapıyo onlar için şampiyonluk kadar eğlenceli şunu da söliyim abubakar ın ölüsü sahada gezerken larine alan açılıyor bunu şu 3 haftada özelliklede bugun çok net gördük sorun değil 16 puan toplayıp kupamızı kaldırcaz bugun gerçekten kötüydük yenemiyorsan yenilmicen :)
Beşiktaş hakediyor kupayı Çift kupa kaldırır bu sene büyük konuşmayı sevmem ama büyük takımların futbolu ortada

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,175
5,459
113
Beşiktaş hakediyor kupayı Çift kupa kaldırır bu sene büyük konuşmayı sevmem ama büyük takımların futbolu ortada
Bizi bilirsin dost heyecan stresi doruklarda yaşatır düdük çalmadan sevindirmez bende sevmem ama şu ortamda bırakmaz Beşiktaş diğer büyükler her hafta kötü bjk 4 hafta da 1 gününde olmuyo oda eksiklerden maya tutmuo yerine koyduğu adamda

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,596
10,289
113
Hayal kırıklıgına uğradım cidden bende