- 37,008
- 19,860
- 113
@Veysel58 gülme deli 🤠 🤠
Sen seçKazanan kim beyler çekim beklemede gelir gelmez atıyorum
@Kashima @Hayat1kumar bunlara at ikiside takip etti ayıp olur dostKazanan kim beyler çekim beklemede gelir gelmez atıyorum
Kardeş sana yazdik ama sanırım gormedin sen bu başlık olursa çekiliş olmaz kendin seçip atarsın.tbrklerKazanan kim beyler çekim beklemede gelir gelmez atıyorum
Aynen ikisine atabilirsin@Kashima @Hayat1kumar bunlara at ikiside takip etti ayıp olur dost
Bol şansGelirse 1 kişiye 661 TL
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 987945
Dost bu ikisini seçtim.de.konu kapansin@Kashima @Hayat1kumar bunlara at ikiside takip etti ayıp olur dost
350 350 atayım özelden İban atar mısınızDost bu ikisini seçtim.de.konu kapansin
Benim değil la kupon Ali Kemal benim olsa seçip atmıştım çoktan puahaDost bu ikisini seçtim.de.konu kapansin
İki kişiyi gösterdim hunkarimBenim değil la kupon Ali Kemal benim olsa seçip atmıştım çoktan puaha
Kesene bereket350 350 atayım özelden İban atar mısınız
Iyi yaptin kralİki kişiyi gösterdim hunkarim
Maşallah Ali Kemaleİki kişiyi gösterdim hunkarim
İki arkadaşı etikletle de iban atsinlarBenim değil la kupon Ali Kemal benim olsa seçip atmıştım çoktan puaha
TebriklerKardeş sana yazdik ama sanırım gormedin sen bu başlık olursa çekiliş olmaz kendin seçip atarsın.tbrkler
Padişahım çok yaşa@Kashima @Hayat1kumar IBAN atın adama dayilar
Tuekiye maçı ne olur padişahım paraguayi fetheder misin yenicerilerin moralleri nasıl@Kashima @Hayat1kumar IBAN atın adama dayilar
Sende çok yasaPadişahım çok yaşa