- 56,109
- 16,321
- 113
Çok zor kazı Kazan balımO çok zor ya inanki denk gelmesi .Çünkü ben küçüklüğümden beri onu deniyorum 31 yaşına geldim hala daha 10 tane felan deniyorum ama denk gelmiyor
Çok zor kazı Kazan balımO çok zor ya inanki denk gelmesi .Çünkü ben küçüklüğümden beri onu deniyorum 31 yaşına geldim hala daha 10 tane felan deniyorum ama denk gelmiyor
Kriz değil ya roll bakiyesi var dün akşam kazanmıştım uyumuşum. Adam mesaj atmış noldu naptın diyeBinance yok mu kaç yatırcan tek seferlik yardımcı olayım sana krize girdiysen
Senin de genler de kumarbazlık var he valla çocuklar da çıkar bu sen küçüklükten onlara aşıla 😁O çok zor ya inanki denk gelmesi .Çünkü ben küçüklüğümden beri onu deniyorum 31 yaşına geldim hala daha 10 tane felan deniyorum ama denk gelmiyor
Günaydın canım hayırlı cumalar 🩵Günaydın balım 🧡
Yaparız de be acelesi yokKriz değil ya roll bakiyesi var dün akşam kazanmıştım uyumuşum. Adam mesaj atmış noldu naptın diye
Hayırılı cumalar canımsssssGünaydın canım hayırlı cumalar 🩵
Gerek yok okusunlar onlar yeter ilk okul orta okul devam bize inşallah biri şimdi ortada takdir getirecek Allah'ın izniyle 🤲Bekliyor dersleri iyi.Okusunlar onlar yeter bana 😊Senin de genler de kumarbazlık var he valla çocuklar da çıkar bu sen küçüklükten onlara aşıla 😁
küfür ban sebebi ama sen anla içimden geçenleri Haşim emmiKriz değil ya roll bakiyesi var dün akşam kazanmıştım uyumuşum. Adam mesaj atmış noldu naptın diye