- 34,563
- 18,415
- 113
Yasal çok karışık şansa 2 yatırıp 3 çektik.
Aynen ben bundan sonra tüpçüye domalacam puhhaa
Aynen ben bundan sonra tüpçüye domalacam puhhaa
Valla bi arkadas kupon istedi benden bende paylaştım nba kupon konusuna baksan görürdün moralim bozuldu mk ben yatıyorum 3 gündür para vardi kazanamadım para bitince kuponlar geliyor işte bizde ki sans dostKuponu Ben neden görmedim
Yok la neresi karışık eskiden nesineden çok oynardim yine oraya yatırıma başlıcam galiba bide slotta oynamıyorum artık nba kuponları yapıyorum artik farketmiyor artik benim icinYasal çok karışık şansa 2 yatırıp 3 çektik.
Yok artık diyor yani daha yüksek basmaya başlamış adaşYok artık
Başkan alır yakında nesineyi sponsorYok la neresi karışık eskiden nesineden çok oynardim yine oraya yatırıma başlıcam galiba bide slotta oynamıyorum artık nba kuponları yapıyorum artik farketmiyor artik benim icin
Eniste gördün demi kendimize hayrımiz yok millete hayır yapınca kuponlar geliyor puhhaaYok artık diyor yani daha yüksek basmaya başlamış adaş
İlk yatırımı da ben yaparım direk puhhaaBaşkan alır yakında nesineyi sponsor
Yetim öksüz babasına çıkmasın adaş senin de adın yakındaEniste gördün demi kendimize hayrımiz yok millete hayır yapınca kuponlar geliyor puhhaa
Puhhaa yaw alem adamsın moralim bozuldu seni görünce keyfim yerine geldi şimdi buna benzer bi kupon yarin kendime yapacam bak nasil 4 te 0 çekiyorum puhaaYetim öksüz babasına çıkmasın adaş senin de adın yakında
Adaş üzerimizde büyük sıkıntı var çingene bulsam bir tane bu şansı açıcam ama bulamıyorumPuhhaa yaw alem adamsın moralim bozuldu seni görünce keyfim yerine geldi şimdi buna benzer bi kupon yarin kendime yapacam bak nasil 4 te 0 çekiyorum puhaa
Bulursan bana da haber et eniste puaha benim çok şükür sıkıntım yok ta bi 700k 800k parayi bulsam yazın bi tatile gitsem diye düşünüyorum puahaAdaş üzerimizde büyük sıkıntı var çingene bulsam bir tane bu şansı açıcam ama bulamıyorum
Nereye gidicen be adaş böyle marsa mı aq 700-800k ya dünya turu yaparsınBulursan bana da haber et eniste puaha benim çok şükür sıkıntım yok ta bi 700k 800k parayi bulsam yazın bi tatile gitsem diye düşünüyorum puaha
Eniste bi paris gezintisi yapsam 2 milyon para gider ole deme bizim paranın kiymeti yok yemişim antalya kusadasini biraz değişik lik olsun puahaNereye gidicen be adaş böyle marsa mı aq 700-800k ya dünya turu yaparsın
Adaş Tayland’a gidicen orası ucuz diyorlar alırsın bi sikli abla ordan rehberlik eder sana🤣🤣Eniste bi paris gezintisi yapsam 2 milyon para gider ole deme bizim paranın kiymeti yok yemişim antalya kusadasini biraz değişik lik olsun puaha
Bu nba mahfeetti beni eniste gecem gündüzüm yer degisti suan puaah ben kaçtım yarin gece bi kupon daha paylaşırız millet sevinsin biraz daha görüşürüz eniste uyudum ben bakalim sonumuz ne olacak ben o kısmını çok merak ediyorum artıkAdaş Tayland’a gidicen orası ucuz diyorlar alırsın bi sikli abla ordan rehberlik eder sana🤣🤣
Tebrik ederim 🙏Sitelerde yatırma sorunu var, 1xbet aldık kuponu
Bol şans
Pana kaldı son maç Ekli dosyayı görüntüle 886333
Ulan sende varya ruh gibi çıkıyorsun ortaya korkuttun beni puaahTebrik ederim 🙏
Neden uyandım yeni bir bakayım dedim .Dün erken yattım uyanamadim gece.Bir bakayım ne var ne yok dedim 😂Ulan sende varya ruh gibi çıkıyorsun ortaya korkuttun beni puaah
Görüşürüz adaş sonunu düşünen kahraman olamaz biz kahraman olma yolundayız düşünme s.etBu nba mahfeetti beni eniste gecem gündüzüm yer degisti suan puaah ben kaçtım yarin gece bi kupon daha paylaşırız millet sevinsin biraz daha görüşürüz eniste uyudum ben bakalim sonumuz ne olacak ben o kısmını çok merak ediyorum artık