Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mhmmtaydmir | Panathinaikos Kazanır Mı

Kupon Miktarı
1180
Kupon Oranı
6.11

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,314
54,127
113
Kuponu Ben neden görmedim
Valla bi arkadas kupon istedi benden bende paylaştım nba kupon konusuna baksan görürdün moralim bozuldu mk ben yatıyorum 3 gündür para vardi kazanamadım para bitince kuponlar geliyor işte bizde ki sans dost

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,314
54,127
113
Yasal çok karışık şansa 2 yatırıp 3 çektik.
Yok la neresi karışık eskiden nesineden çok oynardim yine oraya yatırıma başlıcam galiba bide slotta oynamıyorum artık nba kuponları yapıyorum artik farketmiyor artik benim icin

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,314
54,127
113
Yetim öksüz babasına çıkmasın adaş senin de adın yakında
Puhhaa yaw alem adamsın moralim bozuldu seni görünce keyfim yerine geldi şimdi buna benzer bi kupon yarin kendime yapacam bak nasil 4 te 0 çekiyorum puhaa

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Puhhaa yaw alem adamsın moralim bozuldu seni görünce keyfim yerine geldi şimdi buna benzer bi kupon yarin kendime yapacam bak nasil 4 te 0 çekiyorum puhaa
Adaş üzerimizde büyük sıkıntı var çingene bulsam bir tane bu şansı açıcam ama bulamıyorum

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,314
54,127
113
Adaş üzerimizde büyük sıkıntı var çingene bulsam bir tane bu şansı açıcam ama bulamıyorum
Bulursan bana da haber et eniste puaha benim çok şükür sıkıntım yok ta bi 700k 800k parayi bulsam yazın bi tatile gitsem diye düşünüyorum puaha

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,314
54,127
113
Nereye gidicen be adaş böyle marsa mı aq 700-800k ya dünya turu yaparsın
Eniste bi paris gezintisi yapsam 2 milyon para gider ole deme bizim paranın kiymeti yok yemişim antalya kusadasini biraz değişik lik olsun puaha

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Eniste bi paris gezintisi yapsam 2 milyon para gider ole deme bizim paranın kiymeti yok yemişim antalya kusadasini biraz değişik lik olsun puaha
Adaş Tayland’a gidicen orası ucuz diyorlar alırsın bi sikli abla ordan rehberlik eder sana🤣🤣

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,314
54,127
113
Adaş Tayland’a gidicen orası ucuz diyorlar alırsın bi sikli abla ordan rehberlik eder sana🤣🤣
Bu nba mahfeetti beni eniste gecem gündüzüm yer degisti suan puaah ben kaçtım yarin gece bi kupon daha paylaşırız millet sevinsin biraz daha görüşürüz eniste uyudum ben bakalim sonumuz ne olacak ben o kısmını çok merak ediyorum artık

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Bu nba mahfeetti beni eniste gecem gündüzüm yer degisti suan puaah ben kaçtım yarin gece bi kupon daha paylaşırız millet sevinsin biraz daha görüşürüz eniste uyudum ben bakalim sonumuz ne olacak ben o kısmını çok merak ediyorum artık
Görüşürüz adaş sonunu düşünen kahraman olamaz biz kahraman olma yolundayız düşünme s.et