- 1,481
- 713
- 113
Saklama olayının önüne gecilsin diye siteler neler yapıyor neler vay be
Bonus talep linki neTekrar deneyince oldu
seninde açıcagın konuyuda sitenider zikim mkKampanya Kuralları
DENEME BONUSU
Bonus kodunuzu kimseyle paylaşmayın.![]()
Deneme Bonusu 1.000₺’dir.
7.500₺ BAKİYE yaparsanız → 500₺ çekim hakkı![]()
15.000₺ BAKİYE yaparsanız → 1.000₺ çekim hakkı![]()
30.000₺ BAKİYE yaparsanız → 2.000₺ çekim hakkı![]()
Kampanyanın tüm hakları MidBet’e aittir.![]()
Herhangi bir art niyet, suistimal veya kurallara aykırı davranış tespit edilmesi durumunda kampanya katılım hakkınız iptal edilebilir.![]()
KODUNUZU ALMAK İÇİN:![]()
Anasayfada bulunan Bonus Takip (Hediye Kutusu) seçeneğine girip görmüş olduğunuz bonuslardan DENEME bonusunu seçip kullanıcı adınız ile otomatik şekilde almaktasınız. Devamında karşınıza çıkan kodu kaydedin ve OYNA seçeneği ile başlayın.
MIDBET yazısına tıklayıp anasayfaya kısaca erişebilirsiniz.
KODU ALIP BAŞKA YERE GİRMEYİNİZ, ADIMLARI TAKİP EDİN.![]()
Manuel şekilde kod tanımlaması yapılmamaktadır. Kod ve diğer bonuslar Bonus Takip üzerinden talep ve sorgulama yapılabilir
KODU ALDIKTAN SONRA AYNI SEKILDE BONUS TAKIPE GIRIP PROMO KOD GIR ALANINA GIREBILIRSINIZ
ACILAN SEKME DE Kİ 20 SLOT OYUNUNDA GECERLIDİR
Öder mi ödemez mi bilmem ben kaybettim
Çekim yok ki nasıl cekiyosun17k oldu bakiye,2k satın alıp gelirse devam gelmezse 1k çekicem. Haber ederim
seninde açıcagın konuyuda sitenider zikim mk
Bu nasıl site bende bonus takip sekmesinde hiç bir seçenek çalışmıyorKampanya Kuralları
DENEME BONUSU
Bonus kodunuzu kimseyle paylaşmayın.![]()
Deneme Bonusu 1.000₺’dir.
7.500₺ BAKİYE yaparsanız → 500₺ çekim hakkı![]()
15.000₺ BAKİYE yaparsanız → 1.000₺ çekim hakkı![]()
30.000₺ BAKİYE yaparsanız → 2.000₺ çekim hakkı![]()
Kampanyanın tüm hakları MidBet’e aittir.![]()
Herhangi bir art niyet, suistimal veya kurallara aykırı davranış tespit edilmesi durumunda kampanya katılım hakkınız iptal edilebilir.![]()
KODUNUZU ALMAK İÇİN:![]()
Anasayfada bulunan Bonus Takip (Hediye Kutusu) seçeneğine girip görmüş olduğunuz bonuslardan DENEME bonusunu seçip kullanıcı adınız ile otomatik şekilde almaktasınız. Devamında karşınıza çıkan kodu kaydedin ve OYNA seçeneği ile başlayın.
MIDBET yazısına tıklayıp anasayfaya kısaca erişebilirsiniz.
KODU ALIP BAŞKA YERE GİRMEYİNİZ, ADIMLARI TAKİP EDİN.![]()
Manuel şekilde kod tanımlaması yapılmamaktadır. Kod ve diğer bonuslar Bonus Takip üzerinden talep ve sorgulama yapılabilir
KODU ALDIKTAN SONRA AYNI SEKILDE BONUS TAKIPE GIRIP PROMO KOD GIR ALANINA GIREBILIRSINIZ
ACILAN SEKME DE Kİ 20 SLOT OYUNUNDA GECERLIDİR
Öder mi ödemez mi bilmem ben kaybettim
Bakiyeyi 15k sabitledim. Destek böyle söyledi.
Bugün uyumadık azmettik bakalım ödeyecekler mi 🤣
1 hafta da sen süre tanısaydın keşke siteye, çocuklar harçlıklarını biriktirip ödeyecekler sanırım.Bakiyeyi 15k sabitledim. Destek böyle söyledi.