- 3,940
- 1,809
- 113
Ben denedım biri özelden Allah'a küfür ettı attı gruptan aq böyle işinAtsana ss knk deneyelim belki geçer bize![]()
Ben denedım biri özelden Allah'a küfür ettı attı gruptan aq böyle işinAtsana ss knk deneyelim belki geçer bize![]()
Seçili oyunlarda geçerli onlardan birisine girBakiye 3500 oldu oyundan çıktım bakiye silinmis
Hangi oyunda yaptınKasa 20 K oldu 1 K mı çekebiliyoz
Hangi oyunda yaptın kankaKasa 10 k hesapta 0 gösteriyor aw
Bonusu nasıl aldınBende 13 bin yaptımda bunlar bu parayı ödemez aw
İlk sayfada yazıyorya önce kayıt ol daha sonra linke tıkla ilk paylaşımın altındaki sonra alınıyor kod veriyor ama uğraşmaya değmez canı yüzüme kapattı bunlar vermez para filanBonusu nasıl aldın
Emine ablama yardımcı olunBir kişi söylemiyor bonusun nasıl alındığını herkes kendine müslüman
Bonus linkinden girince bakiye çıkıyorSeçili oyunlarda geçerli onlardan birisine gir
Yav sen sıkıntılımısın ? Senin ss ni alana yaz bana niye yaziyonOğlum bak şerefsizlik yapmayın grupta atmış olduğumuz ssleri kendileri yapmış gibi ileten eşşekler var itlik yapmayın kendi bakiyenizi kendiniz yapın
Sana yazmadım zaten kardeşim yanlışlıkla olmuş alınma hemenYav sen sıkıntılımısın ? Senin ss ni alana yaz bana niye yaziyon
Kimse çekemedi awÇekimi gelen var mı
Çekimi gelen var mı