Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Midbet Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
378
164
43
Boşa üye oluyorsunuz arkadaşlar bence site dolandırıcı.

Mtzyapi54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
389
136
43
Üye olmayın oyunları ödeme yapmıyor zaten en fazla iki bin yaparsınız böyle bir alma şekli yok slotan iyice sogutular

Miko5561

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
47
28
Boşuna üye olmayı. Kendi belirledikleri oyunlarda ayarlı kazandırmıyor bitane kazanan varmı sitenin peskescileri haricc

jesnap

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,811
1,236
113
Sitenin sonu 402 Bonus sitesinin sonu 11 bonusu oyna deyince 11 e atıyor bu terslikte bı iş var gibi

ntunguc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,252
522
113
Promosyon kodunu kabul etmiyor bitmiş diyor

Acars

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
59
28
Cekimi nasıl vericez oyun oynadığım kısım haricinde bakiye gorunmuyor

Raven

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,274
486
83
Sabah 10bini gecmistim ana hesaba aktarilmasini bekliyorim hala 1000 liranin. Bonus bakiyesini sifirladiydi. Sirada diyorlar

aksdak23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
288
89
43
Ödemiyor üye olmayın boşuna 3 kişinin bakiyesini 24 saat bekletip sildiler

sergiooo

Üye
Yeni Üye
47
17
8
20k oldu fruit partyde ama sitede gözükmüyor bakiye. Sitenin 2 uzantısı var bonus olan uzantıda bakiye görünüyor kendisininde gözükmüyor

batuhnskrya

BONUS AVCISI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
232
43
20k oldu fruit partyde ama sitede gözükmüyor bakiye. Sitenin 2 uzantısı var bonus olan uzantıda bakiye görünüyor kendisininde gözükmüyor
Kral Telegram grupları var oraya ss atıyorsun ORDAN senle iletişime geçiyorlar senden kimlik selfie istiyorlar bide kağıda bişeyler yazmanı istiyorlar

ilkay746767

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
27
1
3
13k bakiyem vardı canlı desteğe bağlandım yazdım yansımadı diye yüzüme kapadı, telegram grubuna katıldım 1 saat orda bekledim ss falanda attım özelden birisi yazdı önce gruptan engelledi sonra özelden yazdıklarımı silip engel attı anlayacağınız kimlik çalan sitelerden .d @Shellac Konuyu kitlerseniz iyi olur bence hocam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...