- 161
- 72
- 28
2.yarı hızlı geçer bakarsın Bol gollübizde şans yok be reis
2.yarı hızlı geçer bakarsın Bol gollü
Canın sagolsun kardeşim benim tutsun yetergelse çevrimi var çekim olsa söz seni görecegim kardeşim @TayfunAkk![]()
umarım hocaminş 55 e kadar 1 gol çıkarda devamı gelir
umarım hocam
Benim kupon var PSG üst Beşiktaş üst PSG ilk yarı geldi Kayserinin kadro hücumcu Beşiktaş aynı ilk yarı gol çıkmadı bakalım ikinci yarı ne olacak
En z 2 gol olur içime doğuyorBenim kupon var PSG üst Beşiktaş üst PSG ilk yarı geldi Kayserinin kadro hücumcu Beşiktaş aynı ilk yarı gol çıkmadı bakalım ikinci yarı ne olacak
3 gol inşallah olur
ben Fenere oynayacaktım aslında 2 gün var die gittim buna oynadım bu kadar kötü beklemiyordum bjk bitmişbeşiktaşlıyım bide bizi takımımız yakar 3-0 en kötü bakıyordum bol gollu olur diye düşünmüştüm bide
ben Fenere oynayacaktım aslında 2 gün var die gittim buna oynadım bu kadar kötü beklemiyordum bjk bitmiş
psg maçıda vardı 20 orandı yine onu bile seçebilirdik 3-0 öndesorma be reis hata ettik
İnşallah bol şansinş gelir reis sanada bol şans
psg maçıda vardı 20 orandı yine onu bile seçebilirdik 3-0 önde
bi halt olmaz bu takımdan benden demesi bak geçen sene gs kümeye oynuyordu bu senede bjk oynar böyle iğreç amatör futbol ingiltere 3. liginde bile yokBJK çok ocak söndürdü bugün.
20 katı olması lazımÇevrimi ne bunun