Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti MilanBaros / Galatasaray Kazanır

Kupon Miktarı
149
Kupon Oranı
5.90

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,616
1,044
113
1639058394281.png

Vermeyin şu takıma şöyle oranlar elde avuçta ne varsa basasım geliyor ama dizginledim kendimi. Cicaldau yokluğu bizim için büyük eksiklik ama bu sene Avrupa'da çok başkayız ve Lazio bizim istediğimiz tarzda baskılı bir şekilde oynayacak çünkü kazanmaktan başka çaresi yok. Hızlı geçiş hücumlarıyla gol ve goller bulup kazanabileceğimizi düşünüyorum..

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,879
10,959
113
Ekli dosyayı görüntüle 194462

Vermeyin şu takıma şöyle oranlar elde avuçta ne varsa basasım geliyor ama dizginledim kendimi. Cicaldau yokluğu bizim için büyük eksiklik ama bu sene Avrupa'da çok başkayız ve Lazio bizim istediğimiz tarzda baskılı bir şekilde oynayacak çünkü kazanmaktan başka çaresi yok. Hızlı geçiş hücumlarıyla gol ve goller bulup kazanabileceğimizi düşünüyorum..
Şans yanında olsun dost en kötü berabere diyorum

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,453
21,967
113

Lazio açık oynucak hucum seven takım gs bugün kontraları iyi deperlendirmesi lazım kerem bugün hızını kullanırsa gs akıllı oyunla Macı alabılor. Lazio yenılmıvek takım degıl udınese den 4 yedı defansı cok kotu

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,957
194,311
113
çifte güzel olurdu dost
şansın bol olsun

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Galatasaray maçlarını ben mi yanlış izliyorum anlamiyorum ki en az lazio nün 4 golu var turk takımları Avrupa takımların 10 sene gerisinde top oynuyor

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,684
15,750
113
Bol şans dost bende galatasarayın yenileceğini düşünmüyorum umarım yener

o

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,879
10,959
113
dost son dakika penaltımızı yedi hakem mustinin ayağına daldılar sağlık olsun

uzman34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
936
309
63
My7887655 sen cimbom yerine yanlışlıkla bjk maçlarına mı bakiyon aga, renk bozukluğu var sanırım 😆😆😆

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
My7887655 sen cimbom yerine yanlışlıkla bjk maçlarına mı bakiyon aga, renk bozukluğu var sanırım 😆😆😆
Yok kanka ben galatasarayliyim merak etme benim izlediğim maçlarda absürt oynuyor bu takım izlemeyince birseyler yapiyor galiba anlamis degilim

uzman34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
936
309
63
Avrupada gruplarda ezilmedi fena oynamıyor finale gidermiyikkkk 2000 ruhu

uzman34

Tanınmış üye
Aktif Üye