- 1,616
- 1,044
- 113
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 225968
her akşam üst alıp alıp batıyorum bu sefer tersini denedim minnesota'nın evinde güzel atmosferle memphis oyuncularını zorlayacağını düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 225970
bir de aynısını kat üst ekleyip yaptım ondan yatar kesin![]()
Sansin bol olsun reis inslh üzmezler 🙏Ekli dosyayı görüntüle 225968
her akşam üst alıp alıp batıyorum bu sefer tersini denedim minnesota'nın evinde güzel atmosferle memphis oyuncularını zorlayacağını düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 225970
bir de aynısını kat üst ekleyip yaptım ondan yatar kesin![]()
büyük ihtimal yattık ondan mucize lazım 2 faulde ama bakalımbol şans stevan adams yok jackson tek pivot 6.5 riband riskli gibi
3 faulde ama desmond bane atıyor bu sefer dillon brooks ile arasında kaldım ona oynadım hata ettik neyse hayırlısı nba burasımac başlamiş bile umarım faul problemine girer
tek başına oynuyo adam 16 olmuş umarım atamaz 3 sayi ama zor gibi3 faulde ama desmond bane atıyor bu sefer dillon brooks ile arasında kaldım ona oynadım hata ettik neyse hayırlısı nba burası![]()
yattık hocam ya benim umudum fark çok açıldığından bir süre sonra memphis de salardı ama maça döndü adamlar ve alt beklediğimiz adam sayesinde yapıcak bir şey yok yarın gece devamtek başına oynuyo adam 16 olmuş umarım atamaz 3 sayi ama zor gibi
sağlık olsun bol şansyattık hocam ya benim umudum fark çok açıldığından bir süre sonra memphis de salardı ama maça döndü adamlar ve alt beklediğimiz adam sayesinde yapıcak bir şey yok yarın gece devam![]()
Geçmiş olsun reisyattık hocam ya benim umudum fark çok açıldığından bir süre sonra memphis de salardı ama maça döndü adamlar ve alt beklediğimiz adam sayesinde yapıcak bir şey yok yarın gece devam![]()