Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Milli Takım Hakkında Neler Düşünüyorsunuz

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,693
4,635
113
İlk maç hadi heyacan , tecrübesizlik olur tamam dersin ama 2. Maçta paraguay'ı yenemiyorsan sorunlar baş gösterir. Milleti sabahın 6'sında ayağa kaldırıp üzmeye hakları yok .
Hiç hatırlatma dostum kriz geçirdim sabah sabah, koskoca 88 milyonluk ülkenin takımında 9 numara yok şaka gibi

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,997
1,513
113
Gram üzülmedim ruh yok zaten.onlarda maçtan sonra biraz üzülmüştürm.aksam yatarken banka hesaplarındaki milyonları görünce zaten umursamazlar.abd maçında yemin ederim ABD yi tutucam iyice rezil olsunlar

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,036
24,849
113
Dünkü maçta mert, kenan yıldız ve can bi şeyler yaptı mücadele etti diğerleri ruhsuz herifler, arda fısss Çalhanoğlu fısss
Hakan deme Allah aşkına reis . Inter'de oynadığı topun %10 'unu oynamadı herif şaka gibi

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,036
24,849
113
Gruptan çıkma şansımız var aslında

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
935
292
63
1. Turnuva öncesindeki skandallar nedeniyle Hacıosmanoğlu'nun istifaya zorlanması gerekir. Nedir bu skandallar?

- Hakem gönderememek: Sen derbilere FIFA kokartlı hakemler yerine Yasin Kol'u atarsan, FIFA da, "senin derbi yönetmeye layık görmediğin hakemlere ben neden Dünya Kupası'nda maç yönettireyim" der.
- Siyasi partiye milli marş yaptırıp milleti ayrıştırmak, iktidar yalakalığı yapmak
- Kendi paramızla istediğimiz yerde kamp yapabilecekken FIFA'nın tayin ettiği Arizona çöllerinde kamp yapmak. Zaten başka kıtadan gelen futbolcuların iyice ambale olması.

2. Turnuva sürecindeki tüm hatalar Montella'ya yazar ABD maçından sonra direkt gönderilmesi gerekir.

3. Dünya Kupası'na birkaç gün kala, milli takım kampındayken FB seçimlerine meze oldukları için Hakan ve Merih'in milli takım oyuncu havuzundan çıkarılması gerekir.

4. Örnek mücadelesi için Mert Müldür kaptanlık veya ikinci kaptanlıkla ödüllendirilebilir.

Özetle kelle istiyoruz :)

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,558
8,793
113

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,558
8,793
113
1. Turnuva öncesindeki skandallar nedeniyle Hacıosmanoğlu'nun istifaya zorlanması gerekir. Nedir bu skandallar?

- Hakem gönderememek: Sen derbilere FIFA kokartlı hakemler yerine Yasin Kol'u atarsan, FIFA da, "senin derbi yönetmeye layık görmediğin hakemlere ben neden Dünya Kupası'nda maç yönettireyim" der.
- Siyasi partiye milli marş yaptırıp milleti ayrıştırmak, iktidar yalakalığı yapmak
- Kendi paramızla istediğimiz yerde kamp yapabilecekken FIFA'nın tayin ettiği Arizona çöllerinde kamp yapmak. Zaten başka kıtadan gelen futbolcuların iyice ambale olması.

2. Turnuva sürecindeki tüm hatalar Montella'ya yazar ABD maçından sonra direkt gönderilmesi gerekir.

3. Dünya Kupası'na birkaç gün kala, milli takım kampındayken FB seçimlerine meze oldukları için Hakan ve Merih'in milli takım oyuncu havuzundan çıkarılması gerekir.

4. Örnek mücadelesi için Mert Müldür kaptanlık veya ikinci kaptanlıkla ödüllendirilebilir.

Özetle kelle istiyoruz :)
kesinlikle altina imzami atarimm osmanın kellesini ucurmak lazim .