Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Miras Hk.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,281
10,468
113
Onlar bizi itti biz onları değil zamanında ben çocukken ailem çok fakirmis onlar zengin yani kısaca zengin aile fakir aile kıyaslaması yapılmış babam falan onun yanında calisiyomus babamı ayakta sikmisler şimdi benim babami sikerlerken sorun yok ben mal derdine mi düşünce sorun var
Kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor baban gidip başka yerde çalışsaydı.Yıllardır görüşmediğin adamın mirasınında beklentisine girmek büyük terbiyesizlik.Adamın karısı ölmüş siz yıllardır görüşmediğiniz kişinin parasının hesabını tutuyorsunuz.Ben amcanın yerinde olsam gider sokaktaki dilenciye gerekirse veririm size kuruş vermezdim ki zaten size bu hikayenin sonunda sadece baş düşer bilgin olsun.Ayrıca mal senin malın mıda derdine sen düşüyorsun hayırdır?Karısından kalmış senin keseni ilgilendiren ne bu pozisyonda?

Bomber

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
901
539
93
Sana kalsa kalsa keser sapı kalır reis bırak mirası amcanın babanın kendi paranı malını kendin yap

AlyCyftcy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
304
63
Kadının hiç bir şekilde akrabası yok tek çocuk annesi babası ölmüş teyze amca falan da yok
Sana kalmaz olsun olmasın 1 lira bile düşmez, elalemin kızının parası niye geçsin sana seni geçtim amcan dururken ne hakkın var da sana geçsin. Boş hayale kapılma üstüne milyonluk tazminata mahkum kalma 😊😊

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,261
4,395
113
Amcamin eşi bugün öldü normalde konuşmuyoruz aileyle arası açık ve hiç çocukları olmadı öz amcam olduğu için karısından kalan büyük bi miras var 15 20 milyona tekabül hiç çocukları olmadığı için benim bu mirası alabilecegimi söylediler sizce alabilir miyiz
Amcana kalır amcan vefat ederse onunda mirası baban Halan vs kardeslerine kalır karışık mevzu sana sıra gelene kadar com kişi var
Aman ha amcanı falan öldürme

King0021

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
162
52
28
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmis bu susun blader kac yaşındasınız bu ne Ergen muhappetler

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,999
15,737
113
Kadının bir 40 52 si falan çıksaydı yengen vefat eder etmez burayami gelip yazdın ayip lan sana

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,017
1,218
113
Ben amcanın yerinde olsam öldükten sonra kalacak olan bütün mal varlığımı sokak hayvanları için harcanmasını vasiyet ederdim. Senin gibi bir hayvanada anca taşaklarımı miras bırakırdım. Sanki ömür boyu yengene amcana hastalandıklarında sen baktın. Utanmadan miras triplerine girmişsin. Sen kimsin ki sana niye kalsın malmısın birader. Bide haksız haram paranın üzerine çökebilirmiyim diyede böyle rezil bir konu açmışsın. Vallahi ben senin düşüncelerine sahip olsam utancımdan kimsenin yüzüne bakamazdım yazık.

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
996
663
93
Amcan hayattaysa tüm miras ona kaldı. Amcan eğer ölmeden herşeyi kendi üstüne yaparsa (yani yengenden kalanları ) amcan vefat ettiğinde , amcanın kardeşleri arasında bölüşülür. Sen De tek çocuksan ve anneb/baban hayatta değilse babanın payını alırsın. Kardeşlerin varsa bölüşürsün.

Baban vefat etmiş annen sağsa ; babana kalan payın yarısı annene verilir yarısı da sen ve varsa kardeşlerin arasında bölüşülür.

Böyle uzayıp gider .Amcan vefat ettiğinde çıkaracağınız veraset ilanında, kardeşleri ve kardeşlerinin çocukları/eşlerinden kim hayattaysa herkesin payı belli olur tek tek tabi o arada amcan rapor alıp , mal varlığını birilerine bağışlamazsa..

Bence git amcanın elini öp , barış :)

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,281
10,468
113
Ben amcanın yerinde olsam öldükten sonra kalacak olan bütün mal varlığımı sokak hayvanları için harcanmasını vasiyet ederdim. Senin gibi bir hayvanada anca taşaklarımı miras bırakırdım. Sanki ömür boyu yengene amcana hastalandıklarında sen baktın. Utanmadan miras triplerine girmişsin. Sen kimsin ki sana niye kalsın malmısın birader. Bide haksız haram paranın üzerine çökebilirmiyim diyede böyle rezil bir konu açmışsın. Vallahi ben senin düşüncelerine sahip olsam utancımdan kimsenin yüzüne bakamazdım yazık.
-Ben amcanın yerinde olsam öldükten sonra kalacak olan bütün mal varlığımı sokak hayvanları için harcanmasını vasiyet ederdim. Senin gibi bir hayvanada anca taşaklarımı miras bırakırdım-
Bu cümlenin sonunda kahkaha attım dost sen çok yaşa 😂

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,991
2,213
113
Kendinde olmayan bir şahıs işte anlatamazsın,para amcanın olsa,amcası babasının hakkına gerçekten konsa ve seneler geçse hadi içi soğumadi dicem anlicam.Gorusmedigi yengesinin parasının hesabını yapıyor, rezillik değil daha ötesi.

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,261
4,395
113
Amcan hayattaysa tüm miras ona kaldı. Amcan eğer ölmeden herşeyi kendi üstüne yaparsa (yani yengenden kalanları ) amcan vefat ettiğinde , amcanın kardeşleri arasında bölüşülür. Sen De tek çocuksan ve anneb/baban hayatta değilse babanın payını alırsın. Kardeşlerin varsa bölüşürsün.

Baban vefat etmiş annen sağsa ; babana kalan payın yarısı annene verilir yarısı da sen ve varsa kardeşlerin arasında bölüşülür.

Böyle uzayıp gider .

Bence git amcanın elini öp , barış :)
@Ziyag09 bu arkadas iyi ve doğru açıklamış sorunun cevabı bu

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,401
1,657
113
Dost birde bugün oldu yazmışsın avukatı arayıp bilgi istemissin birde buraya yazmışsın bari 1 2 gün bekleseydin

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,526
15,652
113
Bir kumar forumunda bu soruyu soruyorsan, sana kalmayacak da, sana kalsa da o paranın gideceği yer bellidir. İnşallah gerçekten ihtiyaç sahibi insanlara kalır ve hayırlı işlerde kullanılır.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Amcamin eşi bugün öldü normalde konuşmuyoruz aileyle arası açık ve hiç çocukları olmadı öz amcam olduğu için karısından kalan büyük bi miras var 15 20 milyona tekabül hiç çocukları olmadığı için benim bu mirası alabilecegimi söylediler sizce alabilir miyiz
yk.jpg

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,710
2,044
113
Evliyse her türlü kadına kalır. Amcanla yatak da sen mi yattın hayırdır sana niye kalsın böyle akrabalar düşman başına vermesin