- 111,643
- 62,853
- 113
Kanka aslinda o dogru cevp verdi ben yanlis anladim.Matematigimizin bittigi anlar
Kanka aslinda o dogru cevp verdi ben yanlis anladim.Matematigimizin bittigi anlar
Oynayacaksam bile burada sizlere danışıp kombo çıkarırız.Sen simdi 48 saat buna dokunmadan durabilirmisin
Bence şanslı kişileri belirle o bütçeyi kenara ayır ufak bişi sonra istersen devam et
Oynayacaksam bile burada sizlere danışıp kombo çıkarırız.
Ezbere oynamam açıkçası açgözlü oldukça ne varsa gidiyor.
İste mibilin bu sikintisi var kardes para orda 48 saat yatinca gidikliyor.nakit olsa hemen cekerdin.bak niyetlisin zaten oynamaya.ne zamana kdr bizimle olabilirsinkiOynayacaksam bile burada sizlere danışıp kombo çıkarırız.
Ezbere oynamam açıkçası açgözlü oldukça ne varsa gidiyor.
Kumarcı durmaz kendimden biliyorumHiç dokunma dost az az az gider şifreyi ver bana benden geri alırsın oynamam asla![]()
Bi 50yi hakkettin bakCatolica ilkyari 2,5 alt alicam![]()
2 gun cok uzun bi sure ben olsam dokunmamda iste herkes farkliBence şanslı kişileri belirle o bütçeyi kenara ayır ufak bişi sonra istersen devam et![]()
Aynen bak mantıklı kardoBence şanslı kişileri belirle o bütçeyi kenara ayır ufak bişi sonra istersen devam et![]()
Abi ben hic inanmadim kusura bakma2 gun cok uzun bi sure ben olsam dokunmamda iste herkes farkli
Kumarcı durmaz kendimden biliyorum![]()
Banada at la aha geldi ust aha yine iptal noluyo beBi 50yi hakkettin bak
50 bagdatta deseler gider aliriz abi nerde bizde o kadar paraBanada at la aha geldi ust aha yine iptal noluyo be