- 18,978
- 13,058
- 113
@İkasbet Destek teşekkürler
Hedefe ulaşırsam 2kişiye ulaşıcam + süprizim daha olucak kişi sayısını arttırmak için
Hedefe ulaşırsam 2kişiye ulaşıcam + süprizim daha olucak kişi sayısını arttırmak için
Yine almış la
Bol şanslar dost@İkasbet Destek teşekkürler
Hedefe ulaşırsam 2kişiye ulaşıcam + süprizim daha olucak kişi sayısını arttırmak için![]()
Yiğenim sen yaparsın@İkasbet Destek teşekkürler
Hedefe ulaşırsam 2kişiye ulaşıcam + süprizim daha olucak kişi sayısını arttırmak için![]()
Benim bir kere yatırım vardı. Kazanç oldu çekmiştim. Sonrasında yazdım eklememislerdi. Dün akşam forumda sürekli roll açıyorsunuz size de ekleyelim diyerek eklediler sağolsunlarben kârdayım diye eklemiyorlar 30k kaybetmem lazım :/
Yaparsa @Mkrc53 yaparYiğenim sen yaparsın
BozdularKupon gözükmüyor bu betcolara ne oldu bu ara
351.kupon
İlk yarı
Finlandiya Litvanya 4.5 üst korner
Bol şans
Bol şans kardo@İkasbet Destek teşekkürler
Bol şanslar kanka@İkasbet Destek teşekkürler
Bol şans@İkasbet Destek teşekkürler
Şansın bol olsun dost@İkasbet Destek teşekkürler
Bol sans@İkasbet Destek teşekkürler